جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
روش های افزایش نرخ کلیک سایت

افزایش نرخ کلیک (CTR)

آنچه در این مقاله خواهید خواند

نرخ کلیک طبیعی، میانگین کلیک هایی است که یک صفحه هنگام نمایش در نتایج جستجو دریافت می کند. بهبود و افزایش نرخ کلیک سایت CTR می تونه به بهبود رتبه بندی SEO شما کمک کرده و ترافیک بیشتری از موتورهای جستجوگر به سایت شما ایجاد کنه. در این مقاله از سئوروز، من نکات اثبات شده خود رو در مورد چگونگی بهبود آسان کلیک نرخ طبیعی (CTR) را کاملا توضیح میدم.

افزایش نرخ کلیک سایت (CTR) چیست؟

افزایش نرخ کلیک (CTR) به بهبود تعداد کلیک‌ها که یک لینک، تبلیغات، ایمیل یا هر نوع رسانه ای دیجیتالی دریافت می‌کند، نسبت به تعداد دفعاتی که آن به نمایش درآمده است، اشاره دارد. برای افزایش CTR، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  1. بهینه‌سازی عنوان‌ها و توضیحات: عنوان‌ها و توضیحاتی که شما برای محتوای سایت خود ایجاد می‌کنید، باید جذاب و مرتبط با موضوع باشد. از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید و سعی کنید پیامی را منتقل کنید که برای کاربران ترغیب‌کننده باشد.
  2. کاربرد تصاویر و ویدیوهای کیفیت بالا: محتوای تصویری یکی از جذاب‌ترین انواع محتوا برای کاربران است. از تصاویر و ویدیوهای با کیفیت برای جذب توجه کاربران و افزایش نرخ کلیک استفاده کنید.
  3. تولید محتوای ارزشمند و منحصر به فرد: کاربران به دنبال محتوایی هستند که بتواند به آن‌ها ارزشی بیافزاید. اگر محتوای شما منحصر به فرد و ارزشمند باشد، احتمال دارد که کاربران بیشتری روی آن کلیک کنند.
  4. آزمایش و تحلیل: برای اینکه بفهمید چه چیزی بیشترین تأثیر را در افزایش نرخ کلیک خود دارد، باید از تست A/B استفاده کنید. این تکنیک به شما امکان می‌دهد تا دو یا چند روش را با هم مقایسه کنید و ببینید کدام یک بیشترین بازدهی را دارد.
  5. رفع مشکلات فنی سایت: اگر سایت شما دچار مشکلات فنی باشد، ممکن است کاربران مشکل داشته باشند در دسترسی به محتوای شما و نتیجتا روی آن کلیک نکنند. از اینکه سایت شما به درستی کار می‌کند و بدون مشکل بارگذاری می‌شود اطمینان حاصل کنید.
  6. بهینه سازی برای موبایل: بسیاری از کاربران از دستگاه‌های موبایل برای دسترسی به اینترنت استفاده می‌کنند. اگر سایت شما برای موبایل بهینه‌سازی نشده باشد، ممکن است بسیاری از کاربران شما از کلیک بر روی لینک‌های شما منصرف شوند.

این فقط بخشی از راه‌هایی است که می‌توانید برای افزایش نرخ کلیک (CTR) سایت خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که هر سایت ممکن است نیاز به استراتژی‌های مختلفی داشته باشد.

چه عددی برای CTR برای تبلیغات بنری مناسب است؟

نمی توان عدد مطلقا صحیحی ارائه کرد. اما به صورت کلی و عمومی، اگر سایت تبلیغ کننده، مرتبط باشد، 0.01 (یک درصد) عدد بسیار خوبی است و اگر غیر مرتبط باشد، 0.001 و 0.0001 نیز کاملا طبیعی است. طبیعتا هر چقدر عدد بالاتری باشد بهتر است.که کاملا بستگی به جایگاه تبلیغ، بازدید کنندگان سایت تبلیغ کننده و موارد دیگر دارد.

چه عددی برای CTR در نتایج موتور جستجو و گوگل مناسب است؟

عدد دقیقی وجود ندارد.در سئو هیچ چیز مطلق نیست(شعار همیشگی ما!). اما به طور معمول مقادیر زیر برای صفحه اول موتور جستجو با توجه به موضوع، طبیعی است:

رتبه یک:

برای سایت هایی که مشابه انها هیچ فرقی ندارد و کاربر با هر نتیجه ای کارش راه میفتد و نیازمند سایت دیگر نیست مثل سایت های فروش شارژ، بین 40 تا 60 درصد طبیعی است. برای سایت های دانلود که هر کدام ممکن است متفاوت باشند و کاربر با مراجعه به یک نتیجه، به هدف خود نرسد، بین 10 تا 30 درصد طبیعی است.

برای موضوعاتی که خاصیت گشت و گذار دارند.مثل عکس دکوراسیون، عکس بازیگران، جک و سرگرمی و تفریحی و..، بین 10 تا 30 درصد طبیعی است. برای سایت های با موضوع خاص صنعتی، تجاری، تجهیزات و … ، بین 20 تا 40 درصد طبیعی است. برای سایت های آموزشی و خبری، بین 10 تا 20 درصد طبیعی است.

رتبه دو:

رتبه دو فاصله دو برابری (نصف) با رتبه یک را دارد.همه مواردی که برای رتبه یک یاد شد ، برای رتبه دو، نصف تا یک سوم آن، کاملا طبیعی است.

رتبه سه و پایین تر:

هر چقدر رتبه از دو کمتر شود، تقریبا به نصف رتبه قبلی کاهش می باید.رتبه سه نصف رتبه دو.رتبه چهار نصف رتبه سه، رتبه چهار نصف رتبه سه و … .

رتبه 10 صفحه اول:

بسته به موضوع جستجو شده، می تواند از کمتر از 0.5 درصد تا کمتر از 10 درصد متفاوت باشد. کلیه مقادیر بالا مقادیر نسبی و حدودی است.میزان CTR برای موضوعاتی که حالت گشت و گذاری دارند،(مثل عکس بازیگران و جک و دکوراسیون، پاسخ پرسش خاص یا دانلود) ممکن است 5 نتیجه اول گوگل دارای یک میزان نرخ CTR باشند.

گاهی اوقات من شخصا به دنبال موضوعی هستم، چند نتیجه اول گوگل را روی تب های جدید مرورگر باز می کنم و سپس یکی یکی آن ها را مطالعه می کنم. در این حالت، میزان CTR از طریق من برای 5 لینک اول گوگل، یکسان است و کاملا طبیعی است که در برخی موضوعات، رتبه های یک تا پنج یا گاها کل رتبه های صفحه اول، یک میزان CTR داشته باشند.

CTR چقدر در نتایج و رتبه بندی گوگل مهم است؟

گوگل هیچ وقت اشاره مستقیمی به CTR و باقی مباحث به صورت جزئی نکرده و نمی کند. اما بدون شک، طی دوره های زمانی، میزان CTR سایت های را بررسی می کند. ما در تجربه های خود به نقش مهم CTR پی بردیم و این موضوع را در دراز مدت تست کردیم.

وقتی میزان CTR سایتی نسبت به رقبای خود تفاوت زیادی داشته باشد،گوگل با چشم منفی به آن سایت نگاه می کند و از استعداد آن سایت برای باقی ماند در صدر نتایج یا ارتقای رتبه، کم می کند. وقتی کارهای لازم برای حفظ CTR به اندازه طبیعی را انجام ندهید، سایت شما بعد از ارتقا، مرتب به عقب رفتن گرایش پیدا می کند.

چطور می توانیم CTR را افزایش دهیم؟

1- استفاده از meta description مناسب.(بهینه سازی meta description را مطالعه کنید)

2-استفاده از rich snippet ها برای نمایش ستاره در نتایج گوگل (نمایش تصویر نویسنده در نتایج گوگل دیگر منسوخ شد!)

3-استفاده از عنوان مناسب برای صفحات (بهینه سازی title صفحات)

4- پرهیز از محتوای نامناسب و تکراری، خدمات بی کیفیت، ظاهری نا مناسب و … آموزش bounce rate را مطالعه کنید.

اگر کاربر با سایتی نامناسب از نظر ظاهر، محتوا، کیفیت و خدمات روبرو شود یا وقتی وارد سایت شما می شود او را به پاپ آپ ببنید، وقتی در آینده شما را در نتایج گوگل مشاهده کرد، روی سایت شما کلیک نخواهد کرد. در نتیجه CTR شما کاهش می باید.

5-ارائه محتوا و خدمات خوب به کاربر.

نرخ کلیک طبیعی چیست؟

نرخ کلیک طبیعی به درصد کاربرانی گفته میشه که روی موضوعی در نتایج جستجو کلیک می کنن. فرض کنین یکی از مقالات شما 100 بار در نتایج جستجو برای یک کلمه کلیدی خاص ظاهر شده است. از این تعداد، 3 کاربر برای مشاهده مقاله شما کلیک کرده اند که به شما نرخ کلیک 3٪ رو میده. الگوریتم های موتور جستجو از CTR طبیعی برای آنالیز عملکرد وب سایت شما در نتایج جستجو استفاده می کنن.

“صفحاتی که نرخ کلیک بالاتری دارن در نتایج جستجو دارای رتبه بالاتری هستن
 

بسیاری از کارشناسان سئو دریافته اند که بهبود CTR سریع ترین راه برای بهبود رتبه بندی در سئو سایت است. شما به عنوان یک مالک وب سایت، می تونین ببینین که چه صفحاتی در وب سایت شما بیشتر کلیک میشه، بنابراین می تونین این تکنیک ها رو در صفحات دیگه تکرار کنین. همچنین می تونین بفهمین که کدام صفحه ها کلیک زیادی ندارن و سپس روی بهبود آن ها کار کنین تا نرخ کلیک بالاتری داشته باشن. اطلاعات بیشتر درباره CTR

چگونه میزان نرخ کلیک طبیعی رو بدست آوریم؟

ساده ترین راه برای آگاهی از نرخ کلیک طبیعی، استفاده از Google Search Console است Google Search Console ابزاری رایگان است که توسط Google ارائه میشه تا به دارندگان وب سایت کمک کنه وب سایت خود رو در نتایج جستجو ببینن

پس از آن، می تونین به داشبورد Google Search Console خود وارد بشین و به تب Performance برین. مقالات آموزش حرفه ای و کامل درباره سرچ کنسول گوگل رو در آکادمی وب آنجلحتما دنبال کنید. در بالا، میانگین نرخ کلیک وب سایت خود رو مشاهده خواهید کرد.

روی average click through rate (میانگین نرخ کلیک) کلیک کنین تا آن رو به عنوان معیاری به گزارش اضافه بشه. در کنار آن، کادر Average position رو نیز مشاهده خواهید کرد، آن رو نیز انتخاب و کلیک کنین.

اکنون باید به پایین صفحه برین تا قسمت گزارش جزئیات رو ببینین. در زیر تب Queries، کلمات کلیدی که برای آن ها رتبه بندی شدین، نرخ کلیک، نرخ دیده شدن، CTR و موقعیت رو میبینین.

برای مرتب سازی نتایج بر اساس موقعیت یا CTR می تونین روی هر ستونی کلیک کنین. به همین ترتیب، می تونین به تب Pages برین تا به جای کلمات کلیدی، نتایج مربوط به هر صفحه در سایت خود رو مشاهده کنین.

بهبود و افزایش نرخ کلیک طبیعی

حالا که می دونین چگونه میانگین نمرات CTR وب سایت خود رو مشاهده کنین، گام بعدی بهبود نرخ کلیک طبیعی پست های وبلاگ است. در حالت ایده آل، باید کار رو با صفحاتی شروع کنین که دارای رتبه بندی بالایی هستن، دارای بازدی جستجو خوب هستن، موقعیت متوسط 1-10 دارن، اما CTR آنها بسیار پایین است.

پس از آن، باید به تدریج به سمت صفحاتی برین که نرخ کلیک تقریباً بهتری دارن و زودتر می تونین آن ها رو بهینه کنین. اینها صفحاتی هستن که در صفحه 2 یا 3 نتایج جستجو رتبه بندی میشن.

باید CTR آن ها رو بهبود ببخشین، بنابراین می تونین از آن ها رتبه بالاتر و بازدید بیشتری بگیرین. با این اوصاف، بیایید نگاهی به برخی نکات اثبات شده بیندازیم که می تونین از آن ها برای بهبود نرخ کلیک در سراسر صفحه استفاده کنین.

نوشتن عناوین و تیتر های پرقدرت SEO

عنوان و تیتر پست وبلاگ مهم ترین تأثیر رو در نتایج جستجو داره. برای جلب توجه کاربر و مجبور کردن او به کلیک کردن، باید از عناوین و تیترهای مرتبط و جذاب استفاده کنین. اما چگونه می توان فهمید کدام عنوان به شما کمک می کنه نرخ کلیک در نتایج جستجو رو بهتر کنین؟ خوشبختانه، چندین ابزار آنالیز عنوان وجود داره که عناوین شما رو تجزیه و تحلیل کرده و پیشنهادهایی برای پیشرفت ارائه میدن.

می تونین از پلاگین MonsterInsights استفاده کنین، زیرا دارای یک آنالیز عنوان داخلی است. این بهترین پلاگین Google Analytics برای وردپرس است و به شما کمک می کنه ببینین بازدید کنندگان شما از کجا میان و در وب سایت شما چه کار می کنند. ابتدا باید پلاگین MonsterInsights رو نصب و فعال کنین.

توجه: نسخه رایگان MonsterInsights دارای آنالیز تیتر داخلی است.

در مرحله بعدی، باید پلاگین رو به حساب Google Analytics خود متصل کنین. به طور خودکار می تونیی این کار رو انجام بدین، اما اگه به کمک نیاز دارین، آموزش من رو در مورد نحوه نصب Google Analytics در وردپرس مشاهده کنین. پس از راه اندازی، می تونین عنوان هر پست یا صفحه ای رو که می خواهید، بهینه و ویرایش کنین.

در صفحه ویرایش پست روی دکمه Headline Analyzer در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنین.

اکنون ابزار Headline Analyzer رو با یک نمره و چند نکته کاربردی برای بهبود عنوان پست یا صفحه باز کردین.

می تونین بدون ذخیره کردن چیزی، به تب «Try New Headline» برین و عناوین جدید رو امتحان کنین.

گزینه دیگر: همچنین می تونین نسخه وب ابزار تجزیه و تحلیل عنوان MonsterInsights یا ابزار IsItWP’s Headline Analyzer را امتحان کنین.

هر دو این ابزار به شما امکان میدن عناوین خود رو خارج از حوزه مدیریت وردپرس آزمایش کنین.

استفاده از تیترهای پویا SEO برای عناوین بهتر

به طور پیش فرض، وردپرس به طور خودکار از صفحه یا عنوان پست شما به عنوان تگ <title> در HTML استفاده می کنه.

این تگ توسط موتورهای جستجو برای نمایش لیست وب سایت شما استفاده میشه.

می تونین از پلاگین All in One SEO برای ایجاد خودکار عناوین بهتر سئو برای پست ها و صفحات وبلاگ قدیمی خود استفاده کنین.

این پلاگین بهترین پلاگین SEO WordPress در بازار است که بیش از 2 میلیون صاحب وب سایت از آن برای بهبود رتبه بندی جستجو و نرخ کلیک استفاده می کنن.

ابتدا باید پلاگین All in One SEO رو نصب و فعال کنین. نسخه رایگان AIOSEO نیز در دسترس است.

پلاگین پس از فعال شدن، شما رو از طریق یک Setup Wizard راهنمایی می کنه.

می تونین دستورالعمل ها رو دنبال کنین.

پس از پایان کار، باید صفحه All in One SEO> Search Appearance> رو باز کرده و تب Content Types رو ببینین.

از اینجا می تونین عناوین و توضیحات پویا SEO رو برای همه پست ها، صفحات، محصولات یا هر نوع پست دیگه تنظیم کنین.

این عنوان زمانی استفاده میشه که یک پست یا صفحه عنوان SEO خود رو نداشته باشه.

همچنین می تونین هر پست یا صفحه ای رو در سایت وردپرس خود ویرایش کنین تا عنوان و توضیحات SEO آن ویرایش بشه.

به سادگی پست رو ویرایش کرده و به بخش “AIOSEO Settings” در زیر ویرایشگر پست (post editor) برین.

از اینجا می تونین عنوان سفارشی سئو برای پست و صفحه خود ایجاد کنین.

یک پیش نمایش اسنیپت زنده در مورد نحوه نمایش آن در نتایج جستجو رو مشاهده خواهید کرد.

همچنین می تونین در عنوان پست خود از برچسب های پویا مانند ماه یا سال جاری استفاده کنین، بنابراین مجبور نیستین هر ساله آن ها رو به صورت دستی به روز کنین.

فراموش نکنین که پس از ویرایش پست خود، آن رو ذخیره و به روز (Save and Update) کنین.

نوشتن توضیحات متا مفید

اکثر موتورهای جستجو هنگام نمایش نتایج جستجو، به طور خودکار قسمت توضیحات رو تولید می کنن، بنابراین مرتبط ترین محتوا در اسنیپت نمایش داده میشه.

با این حال، برای برخی از نتایج فقط توضیحات ارائه شده توسط صاحب وب سایت رو نشان میدن.

به همین دلیل مهمه که برای همه پست ها و صفحات خود توضیحات SEO اضافه کنین.

اگه از All in One SEO برای وردپرس استفاده کنین، می تونین هر پست و صفحه رو ویرایش کرده و به سادگی توضیحات دوستانه SEO خود رو ارائه بدین.

مطمئن بشین که توضیحات SEO شامل کلمات کلیدی مورد نظر شما باشه و توضیح بده که کاربران هنگام بازدید از وب سایت شما چه چیزهایی رو می بینن.

این عمل به کاربران کمک می کنه محتوای شما رو بهتر بفهمن و آن ها رو ترغیب می کنه که مرتباً کلیک بیشتری روی سایت شما داشته باشن.

استفاده از اسلاگ های URL معنادار

وردپرس از ساختار URL مناسب SEO استفاده می کنه.

با این کار می تونین برای محتوای خود URL های معناداری مانند این ایجاد کنین:

https://example.com/best-coffee-shops-in-new-york-city/

قسمت آخر این URL ها اسلاگ URL نامیده میشه و وردپرس به طور خودکار آن رو براساس عنوان پست/صفحه شما ایجاد می کنه.

اگه عنوان پست شما حاوی اعداد، تاریخ یا عبارات طولانی تر است، پس کاربر پسندتر میشه.

برای رفع این مشکل، قبل از انتشار هرگونه پست یا صفحه، مطمئن بشین که اسلاگ URL رو به صورت دستی اصلاح کرده باشین.

این کار رو می تونین با کلیک کردن روی نماد چرخ دنده در گوشه سمت راست و بالای صفحه ویرایشگر محتوا انجام بدین.

به تب Post برین و سپس گزینه Permalink رو باز کنین. در اینجا می تونین اسلاگ URL پیش فرض رو با اسلاگ خود جایگزین کنین.

مطمئن بشین که در اسلاگ URL شما هیچ حرف بزرگی وجود نداره و کلمات رو با خط تیره از هم جدا کنین.

برای ذخیره تنظیمات پست/صفحه خود حتماً دکمه Save and Update رو بزنین.

حضور در ریچ اسنیپت ها یا Answer Box (جعبه پاسخ)

چه چیزی بهتر از رتبه بندی شماره 1 برای یک جستجو است؟

رتبه بندی به عنوان جعبه پاسخ یا نتایج غنی.

جعبه پاسخ تلاش Google برای پاسخگویی به سوالات جستجوی کاربر در صفحه جستجو با نتایج دقیق تر است.

به زودی درباره انسور باکس گوگل توضیحات کاملی میدم.

طبق تحقیق انجام شده توسط Advanced Web Ranking، جعبه های پاسخ به طور متوسط تأمین کننده 32.3٪ CTR هستن.

با این حال، هیچ میانبر آسانی برای رتبه بندی ریچ اسنیپت برای یک عبارت جستجو وجود نداره.

رایج ترین استراتژی که برای اکثر وب سایت ها کارساز بوده، بهبود محتوا است.

استفاده از نشانه گذاری طرح ریچ اسنیپت برای برجسته شدن

نشانه گذاری طرح ریچ اسنیپت به شما امکان میده داده های ساختار یافته رو به همراه محتوای خود ارائه بدین.

این داده های ساختار یافته در قالب خاصی به نام نشانه گذاری Schema.org نوشته میشن.

موتورهای جستجو از این نشانه گذاری برای نشان دادن محتوای شما با اطلاعات اضافی در نتایج جستجو استفاده می کنن.

این عمل باعث میشه صفحه شما در میان سایر نتایج برجسته شده و CTR بهبود پیدا کنه.

ساده ترین راه برای افزودن نشانه طرحواره ریچ اسنیپت به وب سایت وردپرس، استفاده از پلاگین All in One SEO است.

این روش همراه با پشتیبانی داخلی برای نشانه گذاری طرح، به شما امکان میده آن رو برای هر نوع پست مانند پست ها، محصولات، نظرات و موارد دیگه تنظیم کنین.

همچنین می تونین نشانه گذاری نوع طرحواره رو برای پست ها و صفحات منفرد تغییر بدین.

این کار به شما امکان میده از پست های وبلاگ خود به عنوان دستور العمل، مرور، مقاله، با داده های ساختار یافته اضافی برای استفاده در موتورهای جستجو استفاده کنین.

بهبود SEO محلی برای نرخ کلیک طبیعی بیشتر

نمایش محتوای شما برای اصطلاحات مربوطه اما برای مخاطبان اشتباه، باعث کاهش CTR میشه.

سئو محلی به شما کمک می کنه تا با هدف قرار دادن مخاطبان یک منطقه، این مشکل رو برطرف کنین.

این روش به شما امکان میده برای یک مخاطب هدفمند رتبه بندی کنین که باعث میشه نتیجه شما بیشتر مرتبط بشه و CTR افزایش پیدا کنه.

ابتدا باید یک حساب Google My Business ایجاد کنین.

با این کار می تونین لیست مشاغل خود رو اضافه کرده، ثابت کنین صاحب آن شغل هستین و اطلاعات کسب و کار خود رو با استفاده از داشبورد «Google My Business» مدیریت کنین.

خوب البته گوگل بیزینس برای ما تحریمه …

در مرحله بعدی، شما به پلاگین All in One SEO برای وردپرس نیاز دارین که دارای پلاگین Local SEO است.

این پلاگین به شما امکان میده اطلاعات کسب و کار محلی خود رو به عنوان طرح نشانه گذاری به وب سایت خود اضافه کنین.

شما می تونین اطلاعات و ساعات کار خود رو به سادگی با استفاده از فرم ها فراهم کنین.

AIOSEO نشانه گذاری طرح برای موتورهای جستجو رو اضافه می کنه تا در نتایج شما استفاده بشن.

بهبود مقالات قدیمی تر برای نرخ کلیک طبیعی بهتر

ممکنه مقالات قدیمی تری در وب سایت خود داشته باشین که از رده خارج شده و رتبه بندی آن ها پایین آمده باشه.

بسیاری از وبلاگ های وردپرس چندین مقاله دارن که فقط در جایی در صفحه 2 نتایج جستجو رتبه بندی میشن.

با مرتب سازی گزارش عملکرد Google Search Console بر اساس موقعیت، می توانید آن ها رو پیدا کنین.

بهبود این صفحات با محتوای اضافی به روز شده بسیار آسان خواهد بود.

تبدیل این بهینه سازی به روال منظم مرور محتوا، روشی سریع و آسان برای بالا بردن رتبه بندی جستجو است.

رفع ایراد کانیبالیزیشن (هم نوع خواری) کلمات کلیدی

اگه کلمات کلیدی مورد نظر شما در یک گروه بسیار جذاب قرار داشته باشن، و سایت شما دارای منابع مختلفی باشه، به احتمال زیاد برخی از آن ها با دیگران کامیبالیزیشن دارن.

کانیبالیزیشن یا هم نوع خواری کلمه کلیدی زمانی اتفاق می افته که چند صفحه از یک وبسایت یک کلمه کلیدی مشابه رو تعریف کرده باشن.

در این شرایط گوگل باید تشخیص بده که کدامیک از صفحات مشابه با عبارت جستجو (Search Query) مرتبط هستن و در نهایت یکی از آن ها رو به کاربر نمایش خواهد داد.

این شرایط ممکنه یک وضعیت گیج کننده برای موتورهای جستجو ایجاد کنه.

به عنوان مثال، ممکنه مهمترین صفحه شما رو در مورد موضوعی که اهمیت کمتری داره نادیده بگیرن.

ممکنه بتوانید دو صفحه رو برای یک کلمه کلیدی رتبه بندی کنین، اما آن ها تأثیر متناقضی ایجاد می کنن.

این مشکل حتی می تونه برای کاربران نیز سردرگمی ایجاد کنه. توصیه می کنم کلمات کلیدی برتر خود رو تحت نظر داشته باشین و در صورت لزوم ادغام کلمات کلیدی مشابه رو در یک منبع جامع در نظر بگیرین.

پس از آن  می تونین هدایت های 301 را برای هدایت موتورهای جستجو به منبع اصلی تنظیم کنین.

بهبود زمان بارگیری صفحه برای دستیابی به تجربه کاربری بهتر

از سال 2021، Google در حال به روزرسانی الگوریتم تجربه صفحه است.

این به روزرسانی ها بر روی تجربه کاربر و سرعت وب سایت متمرکز خواهند شد.

سرعت در حال حاضر فاکتور مهمی در سئو سایت است. خدمات افزایش سرعت سایت رو وب آنجلبه صورت حرفه ای انجام میده.

بارگذاری سریع تر صفحه بر رتبه بندی جستجو تأثیر میذاره.

در اینجا چند نکته آورده شده که می تونین بلافاصله از آن ها استفاده کنین.

  • – از سرویس هاست وردپرس بهتری استفاده کنین
  • – پلاگین ذخیره وردپرس رو نصب و فعال کنین
  • – تصاویر رو برای بارگذاری سریع تر صفحه بهینه کنین
  • – از فایروال اپلیکیشن وب یا سرویس CDN استفاده کنین

در تعامل نگه داشتن کاربران در سایت

ممکنه برخی از صفحات شما از قبل دارای CTR طبیعی بسیار خوب اما نرخ پرش بسیار بالا باشن.

این بدان معناست که کاربران در حال آمدن به آن صفحات هستن، اما بدون بازدید از صفحات دیگه آنجا رو ترک می کنن.

در تعامل نگه داشتن کاربران به شما امکان میده سایر مطالب رو به آن ها نشان بدین و از طریق کانال فروش خود، آن ها رو تبدیل به مشتری یا مشترک کنین.

طبق تجربه من، هیچ کاری بهتر از لینک داخلی برای درگیر کردن کاربر با سایت نیست.

مطمئن بشین که مقالات برتر شما به سایر مقالات شما لینک دارن و فرصت های زیادی برای کلیک کردن به کاربران میدن.

همچنین می تونین پست های مرتبط یا ابزارک های پست های معروف رو به سایت خود اضافه کنین تا گزینه های بیشتری برای کشف محتوا برای کاربران جدید ایجاد کرده باشین.

وقتی کاربران وقت بیشتری رو در وب سایت می گذرونن، به احتمال زیاد از صفحات بیشتری بازدید می کنن، به لیست ایمیل شما وارد میشن و محصولات شما رو می خرن.

تبدیل کاربر به مشترک یا مشتری

باید به خاطر داشته باشین که افزایش میزان بازدید به سایت اغلب برای رشد تجارت آنلاین شما کافی نیست.

به روزرسانی الگوریتم و وابستگی زیاد به ترافیک جستجو می تونه تجارت شما رو سخت متضرر کنه.

هدف نهایی برای هر کسب و کار استفاده از CTR بالاتر و تبدیل کاربران به مشتری و مشترک است.

دراینجا و این زمان به OptinMonster نیاز خواهید داشت.

آن ها یک پلاگین رایگان وردپرس دارن که می تونین از آن استفاده کنین.

این بهترین نرم افزار بهینه سازی مشتری سازی در جهان است.

با استفاده از OptinMonster می تونین به راحتی نرخ مشتری سازی رو افزایش بدین، فروش بیشتری داشته باشین و لیست ایمیل خود رو بزرگتر کنین.

در این روش از پاپ آپ های زیبا، تایمرهای شمارش معکوس، ستون های اعلان، پاپ آپ های کشویی، پاپ آپ های چرخان و موارد دیگه استفاده میشه.

همه این ابزارها به شما کمک می کنن تا مشتری ها وقت بیشتری رو در وب سایت شما صرف کنن، محصولات/خدمات شما رو بخرن، شما رو در شبکه های اجتماعی دنبال کنن یا به لیست ایمیل شما بپیوندن.

این ابزار با قوانین قدرتمند نمایش، به شما امکان میده کمپین های شخصی شده رو دقیقاً در زمان مناسب نشان بدین.

به عنوان مثال، می تونین برای کاربران در منطقه خاص جغرافیایی امکان تحویل رایگان قرار بدین یا کوپن تخفیف رو درست در زمانی به آن ها بدین که قصد ترک سایت شما رو دارن.

می تونین با ده ها الگو، به راحتی بازدیدکننده حاصل از CTR خود رو به بازدیدکننده های فروش و مشترکین دائمی تبدیل کنین.

امیدواریم این مقاله از وب آنجلبه شما کمک کنه تا نرخ کلیک طبیعی (CTR) رو برای وب سایت خود بهبود بدین.

توصیه می کنم سایر مطالب من در مورد آموزش سئو رو مطالعه کنین و به موفقیت بیشتری در زمینه نرخ طبیعی کلیک دست پیدا کنین.

وب آنجل
جستجو کردن