جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

آموزش صفر تا صد سئو

آموزش حرفه ای صفر تا صد سئو سایت توسط حامد مهدی زاده متخصص سئو، مدیر وب آنجل

13 سال قبل زمانی که سئو روز رو تاسیس کردم اولین باوری که داشتم به روز بودن بود. در آپدیت های جدید موتورهای جستجو اگر به روز نباشیم هیچ موقع نمیتوانیم طبق قوانین و تکنیکهای آن پیش بریم. به نظر من تجربه و آشنایی با الگوریتمهای گوگل (از اول تا به الان) حرف اول در تخصص را خواهد زد و میزند، آشنایی با این الگوریتمها مستلزم هر متخصصی است.

قبل از اینکه به سراغ آموزش 0 تا 100 سئو برویم بهتر از است اول با مفاهیم و اصطلاحات و در کل خلاصه ای از SEO آشنا شویم

آموزش سئو صفر تا صد در وب آنجل یک مقاله کامل و حرفه‌ای است که از جدیدترین آموزش هایی استفاده می‌کند که نمونه خارجی و ایرانی ندارد. هدف ما، علاوه بر ارائه و انجام خدمات سئو، ارائه مقالات، جزوات، کتب و همچنین فیلم‌ها و پادکست‌های آموزش حرفه‌ای سئو است. این منابع به روز، متفاوت، ناب، حرفه‌ای و بومی حاصل از تجربه و به دور از کلیشه گویی و حرف‌های تکراری هستند.

برای آموزش حرفه‌ای سئو سایت نیازی به داشتن علم کامپیوتر یا مدرک دانشگاهی در زمینه بازاریابی نیست!

سئو علم سختی برای یادگیری نیست و تنها چیزی که نیاز دارد اشتیاق و اختصاص زمان کافی برای درک تمام مفاهیم آن است. مراحل لازم برای دنبال کردن استانداردهای Google، Yahoo و Bing بسیار آسان است. برای آموزش حرفه‌ای 0 تا 100 سئو نیازی به داشتن علم کامپیوتر یا مدرک دانشگاهی در زمینه بازاریابی نیست. البته اطلاعات زیادی در مورد سئو و نحوه عملکرد فرایند بهینه سازی وجود دارد که باید بیاموزید، و این حجم از مطالب در ابتدا می‌تواند طاقت فرسا باشد. اما، اگر آن را گام به گام دنبال کنید و از یک استراتژی یادگیری ساختاری یا یک برنامه یادگیری منظم پیروی کنید، همه چیز معنا پیدا می‌کند و کل روند آسان‌تر می‌شود. یک برنامه یادگیری تمرکز شما را بر جنبه‌های مهم سئو حفظ کرده و به شما کمک می‌کند تا مهارت‌ها و دانش خود را به تدریج و همزمان با پیشرفت خود بسازید.

کارآمدترین روش‌ها برای آموزش حرفه‌ای سئو سایت

من در بالا ذکر کردم که یکی از کارآمدترین روشها برای آموزش هر چه سریعتر سئو، رعایت یک برنامه یادگیری است و در ادامه مثالی از این برنامه یادگیری آورده شده است. بنابراین، اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه سئو را به صورت خودکار انجام دهید، این 6 مرحله را دنبال کنید:

نحوه کار موتورهای جستجو

با نحوه کار موتورهای جستجو آشنا شوید. یاد بگیرید موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند. موتورهای جستجو امروزه کار پیدا کردن مطالب مختلف را برای ما تسهیل می‌کنند.

نقش سئو در بازاریابی

نقش سئو در بازاریابی دیجیتال را درک کنید. در آموزش دیجیتال مارکتینگ دو مهارت وجود دارد که نیازی به آموزش‌های تخصصی ندارند و تنها با تمرین‌های بسیار می‌توانید آن‌ها را یاد بگیرید.

اصطلاحات کلیدی در سئو

کلمات و اصطلاحات کلیدی در زمینه سئو را یاد بگیرید، دانستن این اصطلاحات پایه شروع برای آموزش سئو می‌باشد و به صورت رایگان در سئوروز در ویدئو پایین شرح داده شده است.

فرآیندهای مختلف سئو

در مورد فرآیندهای مختلف سئو اطلاعات کسب کنید. فرآیندهای مختلف در سئو می‌تواند در یادگیری هر چه سریعتر به شما کمک کند و نتایج آن محسوس خواهد بود.

تحقیق کلمات کلیدی

درباره کلمات کلیدی و روند تحقیق کلمات کلیدی بیشتر بیاموزید. بیاید و یک عبارت کلی را در زمینه‌ای که می‌خواهید بنویسید، سرچ کنید. همزمان می‌توانید از ابزارهای سئو نیز استفاده کنید.

عملکرد سئو

یاد بگیرید چگونه عملکرد SEO را اندازه گیری کنید. عملکرد سئو را نیز می‌توان در دسته پیش نیازهای آموزش در سئو قرار داد. در آخر حالا کار در زمینه سئو را آغاز کنید.

سئو چیست
توسط: حامد مهدی زاده

قبل از آموزش حرفه‌ای سئو سایت باید ببینید کدام یک از موارد زیر شامل حال شماست؟

در بحث وب و سئو مبتدی هستید

شما باید مدتی را صرف مطالعه مفاهیم وب کنید. فضایی فکر نکنید و بر آنچه که قابلیت پیشرفت دارید “وقت بذارید”.

معمولاً برای شما بهترین کار شروع به عنوان تولید کننده محتواست نه سئو. زیرا تا به طور کامل با محتوا آشنا نشوید، نمی‌فهمید سئو یعنی چه. به هر حال به تحقیق ادامه دهید.

وب را می‌شناسید

شاید شما فردی هستید که دنیای وب را تا حدی می‌شناسید و میخواهید در کار خود پیشرفت کنید. به عنوان مثال یک تولید کننده محتوا هستید. برنامه نویس را مثال نزدم، زیرا یادگیری سئو برای برنامه‌نویس ساده تر است. او ساختار وب را می‌شناسد؛ سئو تکنیکال برای او کار سختی نیست؛ با زبان وب (نه منظور زبان برنامه نویسی خاص) آشناست؛ و در نهایت می‌داند چگونه مشکلات موجود در وب را برطرف کند.

اگر به هر دلیل می‌خواهید وارد دنیای سئو شوید، باید اول آنچه را می‌دانید از دنیای سئو تصویر کنید. یعنی اگر فکر می‌کنید محتوا یعنی انشایی که تا حالا می‌نوشتید، یا اصلاً ساختار یک محتوای خوب را نمی‌شناسید، و وقتی سفارش محتوا می‌گیرید، شروع به نوشتن می‌کنید و اصلاً از انگیزه سرچ سر در نمی‌آورید، ابتدا باید به دنبال حل این نواقص باشید.

اگر برنامه‌نویس هستید و فکر می‌کنید تکنولوژی که شما دارید استفاده می‌کنید آینده کائنات را شکل می‌دهد، بیاید و کمی زمینی (سئویی!) فکر کنید و بهترین تمرینات گوگل (Best Practice)  در ساختار سایت را یاد بگیرید. پس از آن به سراغ سایر قسمت‌ها بروید و شروع کنید به یادگیری آنچه که لازم دارید.

یک بیزینس کوچک دارید

پیشنهاد من اینست که ابتدا درخواست یک بررسی کلی وبسایت بدهید. ببینید مشکلات سایت از چه قسمت‌هایی نشأت می‌گیرد. سپس بخش‌هایی که لازم دارید را یاد بگیرید و آنها را پیاده سازی کنید. اما اگر صاحب یک بیزینس متوسط تا خیلی بزرگ باشید یا در حال راه اندازی آن باشید و مایل هستید فروش خود را چندین برابر کنید، احتمالاً چون بودجه دارید، دنبال یادگیری نیستید.

زیرا زمان یعنی پول. بهترین کار برای شما اینست که یک شرکت یا متخصص سئو استخدام کنید تا به پیشرفت شما کمک کند.

در این حین می‌توانید یاد بگیرید که چه مواردی را از آنها بیاموزید.

آموزش حرفه‌ای سئو سایت شاید بیشتر از هر کاری تلفیقی از علم و هنر است. این نیست که تنها زمان بگذارید و مقاله بخوانید. مطمئن باشید که نتیجه نمی‌گیرید.

چنانچه سعی کنید یکی از مواردی که یاد گرفتید یا حدس می‌زنید که یاد گرفتید را انجام دهید، بهتر از خواندن ده‌ها مقاله نتیجه خواهید گرفت.

همانگونه که گفتم سئو تنها یک علم نیست. بلکه تعدادی بست پرکتیس هستند که مردم در طول سال‌ها انجام داده‌اند و کمی هم از گفته‌های گوگل استفاده کردند، تا به آنچه امروزه با نام سئو می‌شناسیم دست یافته‌اند.

منابع برای آموزش سئو

منابع بسیار متفاوتی برای آموزش حرفه‌ای سئو سایت وجود دارد و اکثر آنها به راحتی در دسترس هستند. در این رابطه می‌توان به کتب، مقالات آموزشی چاپ شده در ژورنال‌های معتبر و حتی کلاس های آموزشی سئو حضوری اشاره کرد. اما با توجه به شرایط کنونی اکثر افراد ترجیح میدهند به صورت آنلاین و مجازی آموزش ببینند.

انواع مختلفی از منابع اینترنتی از جمله مقالات، پادکست سئو، ویدئو و حتی دوره‌های مجازی آموزش سئو وجود دارد که گاهی با بررسی تمام این منابع به این نتیجه می‌رسیم که مطالب کاملاً متناقض و متفاوت هستند. این تناقض سردرگمی و ناامیدی بزرگی برای افراد مبتدی بوجود می‌آورد. چه بسا آنها را از ادامه یادگیری باز می‌دارد.

تیم وب آنجل با دیدن شرایط مذکور وظیفه خود دانسته تا دست به کار شود و معتبرترین مطالب آموزش حرفه‌ای سئو سایت را فراهم کند. این مطالب آموزشی حاصل سال ها تجربه در زمینه سئو و بهینه سازی سایت است. وب آنجل سعی کرده با تکیه بر جدیدترین روشهای آموزش مجازی، بستری را فراهم کند تا بتوانید در کمترین زمان ممکن، آموزش کاملی در زمینه سئو و بهینه سازی سایت دریافت کنید.

قبل آنکه به دنبال آموزش حرفه‌ای سئو سایت آن هم به صورت رایگان و حرفه‌ای باشید، باید مراحل آن را بدانید. یادگیری مراحل انجام دادن برای بهینه سازی یا سئو سایت مهم است، زیرا باید یاد بگیرید چگونه و از کجا شروع کنید تا سئوی هر چه بهتری را برای سایت خود انجام دهید. این ویدیوی کوتاه می‌تواند به شما در انتخاب مراحل انجام کار کمک کند.

آموزش مفاهیم سئو

موتور جستجو

موتورهای جستجویی که ما در سئو با آنها کار داریم، گوگل و بینگ و موتورهای جستجوی مشابهی هستند که کاربران به قصد رسیدن به پاسخ پرسش‌های خود از آنها استفاده می‌کنند.

کرال شدن

موتورهای جستجو را به عنوان یک کتابخانه در نظر بگیرید که تعدادی برنامه به اسم خزنده یا کرالر دارد. این کرالرها از تعدادی وبسایت به عنوان ابتدای کار خود شروع میکنند. کرالرها محتوای html صفحات را بررسی می کنند و از طریق لینک‌هایی که در صفحه است، تمام وب را میگردند واطلاعاتی که لازم دارند را داخل دیتابیس‌های بزرگی ذخیره میکنند.

ایندکس شدن

ایندکس شدن یعنی اینکه پس از کرال شدن وبسایت، داده‌های به دست آمده را از طریق تعدادی الگوریتم بررسی کرده و دسته‌بندی می‌کنند. به این دسته بندی شدن داده‌ها ایندکس شدن می‌گوییم.

رتبه‌بندی سایت‌ها در نتایج جستجو

گوگل برای رتبه دادن به صفحات در سرچ خود تعداد زیادی فاکتور را در نظر میگیرد (200، 500 و شاید بیشتر. ما بعضی از آنها را می‌دانیم. (یا گوگل اعلام کرده یا متخصصین سئو بر اساس تحقیقات متوجه آنها شدند).

تعداد لینک‌ها

وبسایت های دیگر چه تعداد لینک به ما میدهند و این لینک‌ها چقدر مرتبط هستند و ارزش این لینک‌ها چقدر هست.

وجود کلمه کلیدی در تگ عنوان

کلمه‌ای که می‌خواهید کاربر با جستجوی آن شما را در نتایج جستجو ببیند، حتماً در عنوان صفحه خود بیاورید.

سرعت لود صفحات

سرعت بارگزاری صفحه یک فاکتور مهم است که می‌تواند به شما کمک کند تجربه کاربری سطح بالایی را داشته باشید.

انگیزه سرچ

یا همان Search Intent اینست که نیاز کاربر را از جستجو کردن کلمه کلیدی بفهمید و مشکل او را حل کنید.

قابلیت ایندکس و خزش

یعنی اینکه ببینید سایت شما برای خزنده‌های موتورهای جستجو و ایندکس شدن سایت مشکلی نداشته باشد.

موبایل فرندلی بودن

از آنجایی که اکثر کاربران اینترنت امروزه از موبایل استفاده میکنند، وبسایت شما باید بدون هیچ مشکلی در موبایل اجرا شود.

الگوریتم‌های گوگل را بهتر بشناسید

الگوریتم های گوگل با هدف کاهش رتبه سایت‌های بی‌کیفیت و افزایش رتبه سایت‌های با ارزش و کاربر محور به کار می روند.

مهم ترین الگوریتم های گوگل

تمام سئوکاران حرفه‌ای موافق این هستند که مهمترین الگوریتم‌های گوگل را الگوریتم‌هایی بدانیم که بیشترین تأثیر را در نتایج جستجو دارند.

الگوریتم پاندا

Google Panda یک تغییر عمده در الگوریتم رتبه‌بندی نتایج جستجوی گوگل است که برای اولین بار در فوریه 2011 منتشر شد. هدف این تغییر کاهش رتبه "سایت‌های بی‌کیفیت"، به ویژه "مزرعه‌های محتوا" و بازگشت سایت‌های با کیفیت به نتایج بالاتر بود.

الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن

Google Penguin یک نام رمز برای یک به‌روزرسانی الگوریتم Google بود که برای اولین بار در 24 آوریل 2012 اعلام شد. هدف این به‌روزرسانی کاهش رتبه‌بندی موتورهای جستجوی وب‌سایت‌هایی بود که دستورالعمل‌های وبمستر Google را با استفاده از تکنیک‌های اعلام‌شده کلاه خاکستری نقض می‌کردند. تکنیک SEM در افزایش مصنوعی رتبه یک صفحه وب با دستکاری تعداد پیوندهای اشاره شده به صفحه نقش دارد. چنین تاکتیک‌هایی معمولاً به عنوان طرح‌های پیوند توصیف می‌شوند.

الگوریتم مرغ مگس خوار

مرغ مگس‌خوار گوگل (Hummingbird) بازنویسی الگوریتم گوگل است که به طور آگاهانه نیازهای جستجو در دستگاه های تلفن همراه را به ویژه با فعال کردن جستجوی مکالمه پیش بینی می‌کند. این الگوریتم زمینه را برای پیشرفت‌های چشمگیر در جستجو فراهم می‌کند. گوگل هرگز توضیحی درباره چیستی مرغ مگس خوار منتشر نکرد. با این حال، سوابقی از کارمندان Google وجود دارد که توضیح می‌دهند این الگوریتم چیست.

الگوریتم هسته گوگل

الگوریتم هسته گوگل

الگوریتم هسته گوگل به عنوان آخرین لایه رتبه‌بندی وبسایت در نظر گرفته می‌شود. این الگورتیم مثل یک ماشین حساب تمام داده‌های به دست آمده از خزنده‌ها و الگوریتم‌های دیگر را حساب می‌کند و صفحات را بر اساس کلید واژه‌ها رتبه‌بندی می‌نماید. گوگل هر ساله این الگوریتم‌ها را بارها آپدیت می‌کند تا آنها را برای هدفی که دارند بهتر و بهتر نماید.

big.dady.algorithm

الگوریتم بیگ ددی (Big Dady) گوگل

برعکس خیلی از الگوریتم‌ها که توسط گوگل نه تأیید و نه تکذیب شده‌اند، این الگوریتم در سال 2005 از طرف گوکل صراحتاً تأیید گردید. اما توضیح بیشتری درباره این الگوریتم نداد. با توجه به اطلاعات غلطی که به این الگوریتم ربط داده‌اند در اصل این الگوریتم از نظر کارشناسان بیشتر بر روی متعارف سازی URL، اپراتور جستجوی inurl، و ری داریرکت های 302 و 301 تمرکز دارد.

Caffeine-algorithm

الگوریتم کافئین (Caffeine) گوگل

گوگل در سال 2009 اعلام کرد که الگوریتم کافئین یکی از مهم‌ترین الگوریتم‌های تاریخ این شرکت است. این الگوریتم بعد از چندین ماه کار مداوم توسط گوگل بالاخره در سال 2010 معرفی و اجرا شد. قبل از به وجود آمدن این الگوریتم، ربات‌های گوگل (کرولرها) فقط به محتواهای تازه و جدید اهمیت می‌دادند و ایندکس مطالب گذشته تقریباً بی‌اهمیت تلقی می‌شد و برای سایت‌ها بسیار مشکل ساز بود. الگوریتم کافئین به صورت مستقیم روی رتبه‌بندی سایت‌ها تأثیری نداشت، اما باعث شد سایت‌هایی که مقاله‌ها و اطلاعات قدیمی خود را پیوسته بروزرسانی می‌کردند به جایگاه شایسته خود برسند و در رتبه‌های بهتری قرار گیرند.

Vince-algorithm

الگوریتم وینز (Vince) گوگل

این الگوریتم که در سال 2012 راه‌اندازی شد باعث بهتر شدن جستجوهای محلی شد. در این الگوریتم موقعیت جغرافیایی که برای سایت خود ثبت کردید، در نتایجی که مخاطب سرچ میکند دخیل می‌شود. به طور مثال: اگر کاربری در مشهد خرید لباس را سرچ کند، سایت‌هایی با آی پی یا موقعیت جغرافیایی مشهد در صفحه اول به آن پیشنهاد می‌شود.

الگوریتم جاگر (Jagger) گوگل

در سال 2005 گوگل با بروزرسانی‌های بسیار الگوریتم جاگر را راه اندازی کرد. الگوریتم جاگر عمدتاً روی بک لینک‌های وبسایت شما، اندازه محتوا و بروزرسانی‌های شما بر روی مقاله‌های قدیمی وبلاگ تمرکز دارد. الگوریتم جاگر با محتواهای تکراری و بک لینک‌های اسپم وبسایت‌ها مقابله می‌کند و تأثیرات منفی زیادی بر روی آن‌ها می‌گذارد‌.

الگوریتم مدیک (medic)

الگوریتم مدیک (medic) گوگل

این الگوریتم بسیار وسیع و هسته‌ای است که سایت‌های زیادی را تحت تأثیر خود قرار داده و منجر به تغییراتی زیادی در رتبه‌بندی سایت‌ها می‌شود. این الگوریتم فقط یک حوزه و موضوع مشخص را مورد هدف قرار می‌دهد و احتمالاً دلیل آن حفظ کاربران از اطلاعات پزشکی اشتباه است. این الگوریتم که در سال 2018 به روزرسانی شد، در همه کشورها و همه زبان‌ها اعمال گردید. الگوریتم مدیک همه وبلاگ‌های سایت‌های پزشکی لایف استایل و مشاورین سلامت را مورد هدف قرار می‌دهد.

الگوریتم رنک برین (Rankbrain)

الگوریتم رنک برین (Rankbrain) گوگل

این الگوریتم یکی از شاهکارهای گوگل است. در این الگوریتم برای مدیریت عبارت‌های سرچ شده از ماشین یادگیری استفاده می‌کند. یعنی گوگل با اضافه کردن این الگوریتم باعث راحتی کاربران شده، زیرا اگر کاربر اشتباه چیزی را سرچ کند این الگوریتم به کمک او می‌آید و می‌تواند کلمه سرچ شده شما را حدس بزند. لازم به ذکر است که الگوریتم رنک برین یکی از سه الگوریتم مهم برای رتبه‌بندی سایت‌ها است.

یادگیری و آموزش سئو، بدون انجام عملی امکان پذیر نیست. یعنی شما برای آموزش سئو باید حتما یک سایت تاسیس کنید یا روی سایت موجود، آموخته های خود را تست کنید.

سئو تکنیکال‌

سئو تکنیکال، فرآیند آماده سازی سایت برای درک صحیح گوگل از محتوا و ارتباط میان صفحات سایت است.

نقشه سایت

یک نقشه سایت بسازید. نقشه سایت به موتور جستجو کمک می‌کند صفحات خود را راحت‌تر پیدا کنید. نقشه سایتی که می‌سازید، باید داینامیک باشد که هر وقت یک صفحه به سایت اضافه شد، در نقشه سایت ثبت شود.

فایل ربات

به موتورهای جستجو می‌گوید که کدام صفحات را نباید بازدید کنند. با این فایل از ایندکس شدن صفحاتی که نمی‌خواهید هیچ کس ببیند را جلوگیری می‌کنید. با این کار سایت شما سریع‌تر ایندکس می‌شود و رتبه‌گیری آن راحت‌تر می‌شود.

سرچ کنسول

سایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت کنید. ثبت سایت در سرچ کنسول ساده است. به این آدرس وارد شوید و این گزینه را انتخاب کنید. به قسمت تنظیمات افزونه Yoast بروید و این کد را داخل افزونه گذاشته و آن را ذخیره کنید.

کیورد ریسرچ

حالا بیاید و یک عبارت کلی را در زمینه‌ای که می‌خواهید بنویسید، سرچ کنید، مثلاً گیاهان آپارتمانی. پس از آن پیشنهادات گوگل را ببینید. تمام پیشنهادات گوگل را یکی یکی کلیک کنید و تمام عباراتی که پیشنهاد می‌شود را به دست آورید. همزمان می‌تونید از ابزارهای سئو هم استفاده کنید. تا اینجا یک ابزار رایگان مثل کیورد شیتر برای شما کافیست.

اکنون همه کلمات کلیدی را که پیدا کردید، گروه‌بندی کنید. گروه‌بندی یعنی اینکه ببینید درباره کدام یکی از این کلمات کلیدی می‌توانید مقاله‌ای بین 500 تا 1000 کلمه بنویسید. ببینید کدام یک از این عبارات تجمیع باقی عبارات است. یعنی می‌توانید همان مقالات کوچکی که نوشتید را تبدیل به یک مقاله بلندبالا کنید به‌طوری که این مقاله خلاصه‌ای جامع! از همه آن مقالات کوچک باشند. اگر چنین مقاله‌ای می‌تواند نوشته شود، بیاید و آن را بنویسید.

  • اکنون وقت نوشتن مقاله است.
  • برای مقالات تیتر خوبی در نظر بگیرید.
  • یک تیتر که شامل تمام عباراتی باشد که می‌خواهید برای آنها رتبه بگیرید.
  • یک پاراگراف کوتاه برای مقدمه بنویسید.

در این پاراگراف عبارتی که دوست دارید برای آن رتبه بگیرید را ذکر کنید. سپس تمام متن را به گونه‌ای بنویسید که اگر کسی آن را خواند از نوع نوشتن و محتوای شما لذت ببرد، نه اینکه نتواند اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کند و با ناراحتی وبسایت شما را ترک نماید. حالا که مقاله را نوشتید، اون تعداد از مقاله‌هایی که به هم مربوط هستند را در یک دسته‌بندی قرار دهید.

سئو داخلی

سئو داخلی که از آن با عنوان‌های On-Site SEO و On-Page SEO نیز یاد می‌شود، به مجموعه اقداماتی اطلاق می‌گردد که با استفاده از بهینه‌سازی عناصر یک سایت، موجب افزایش رتبه و ترافیک سایت از موتورهای جستجو شوند.

لینک داخلی

از مقالات خود، با کلمه‌هایی که می‌خواهید رتبه بگیرید، به مقالاتی که می‌خواهید با آنها رتبه بگیرید لینک داخلی بدید. لینک داخلی باعث می‌شود اعتبار صفحات به هم منتقل شوند و گوگل می‌تواند منظور صفحاتی که به آنها لینک داخلی می‌دهید را بهتر بفهمد.

عنوان صفحات

برای مقالات خود یک عنوان سئو در نظر بگیرید. عنوانی که در نظر می‌گیرید باید شامل کلمات کلیدی و عبارت کلیدی مربوط به همان صفحه باشد و فردی که آن‌ها را در نتایج گوگل دید، جذب نماید.

اطلاعات بیشتر

توضیحات متا

توضیحات متا رو نیز مانند عنوان صفحات، به‌گونه‌ای بنویسید که هر آنچه در صفحه نوشته شده است را توضیح دهد و همزمان شامل کلمات کلیدی باشده و آنقدر ترغیب کننده باشد که باعث شود کاربر بر روی آدرس صفحه کلیک کند.

سئو خارجی

سئوی آف پیج (Off page SEO) یعنی تبلیغات، یعنی برندینگ یعنی شبکه‌های اجتماعی و در نهایت یعنی لینک بیلدینگ.

تفاوت سئو کلاه خاکستری، کلاه سیاه و کلاه سفید

در جامعه سئو اصطلاحاتی به نام کلاه سفید، کلاه خاکستری و کلاه سیاه وجود دارد که در ادامه بیشتر با آنها آشنا می‌شوید.

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید

سئو کلاه سفید یعنی اینکه شما فقط و فقط دستورالعمل‌های گوگل درباره سئو را اجرا کنید و در کنار آن به برندینگ و تبلیغات بپردازید.

سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه

در سئو کلاه سیاه تا می‌توانید از دستورالعمل‌های گوگل تخطی می‌کنید. کار شما این است که در کمترین زمان و با کمترین بودجه، نتایج جستجو را دستکاری کنید. البته بعد از مدتی گوگل مچ شما را می‌گیرد و جریمه در انتظار شماست. نمونه کارهای کلاه سیاه شامل لینک سازی، ریدایرکت دزدکی، کلاکینگ و... است.

سئو کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری

در سئو کلاه خاکستری شما روی لبه حرکت می‌کنید. یعنی هم به حرف‌های گوگل گوش می‌کنید و هم اگر جایی توانستید، از تکنیک‌های کلاه سیاه استفاده می‌کنید.

پادکست آموزشی سئوروز
آموزش سئو با حامد مهدی زاده
کتاب آموزشی سئوروز

ویدئوهای آموزشی وب آنجل

ویدیوهای آموزشی ما اینجا هستند تا بینشی با کیفیت بالا از دنیای پویا سئو به شما ارائه دهند. با مجموعه‌ای از محتوای آموزشی که به دقت ساخته شده است، شما را به دانش لازم برای رتبه بندی وب سایت مورد نظرتان در موتورهای جستجو بالاتر مجهز می‌کنیم. ویدیوهای ما دارای منابع معتبر، تحقیقات مبتنی بر پایه و حقایق قابل اعتماد مربوط به نکات کلیدی SEO هستند. ما همه جنبه‌های مرتبط با سئو را به طور گسترده مورد بررسی قرار داده‌ایم تا اطمینان حاصل کنیم که منابع تأثیر ماندگاری دارند. این ویدیوها برای هر کسی که علاقه مند به اجرای تکنیک‌های سئو موفق است، از آموزش‌های مبتدی گرفته تا استراتژی‌های پیشرفته برای متخصصان با تجربه طراحی شده است. با دیدن این کلیپ‌های آموزشی مطمئن هستم می‌توانید مهارت‌های خود را برای موفقیت آنلاین بیشتر تقویت کنید!

پادکست های آموزشی وب آنجل

پادکست‌های آموزشی وب آنجل اطلاعات با کیفیتی در مورد نکات با اهمیت سئو در قالبی مناسب ارائه می‌دهند. چه یک بازاریاب دیجیتال حرفه‌ای باشید و چه تازه شروع به کار کرده‌اید، پادکست‌های ما توصیه‌های عملی و بینش‌هایی را در مورد آخرین جنبه‌های سئو ارائه می‌دهند. به راحتی می‌آموزید که چگونه عبارات کلیدی مرتبطی را که مشتریان شما در موتورهای جستجو تایپ می‌کنند شناسایی کنید و از آنها برای کسب رتبه‌های بالاتر در گوگل، بینگ و سایر موتورهای جستجوی محبوب استفاده کنید. همچنین نکات و ترفندهایی برای جلوگیری از اشتباهات پرهزینه در طراحی سایت و استراتژی محتوا پیدا خواهید کرد. به‌علاوه، با تکنیک‌های مختلفی که بازاریابان دیجیتالی باتجربه برای بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای رتبه‌بندی بهتر در موتورهای جستجو استفاده می‌کنند، عمیقاً آشنا خواهید شد.

کلاس‌های آموزشی وب آنجل

با دوره‌های آموزشی با کیفیت بالا درباره SEO از وب آنجل، می‌توانید مطمئن شوید که حضور دیجیتالی شما قابل مشاهده و قابل اعتماد است. کلاس‌های ما محتوای قابل اعتمادی را به هنرجویان ارائه می‌دهد که به افزایش رتبه وب سایت آنها در چندین موتور جستجو کمک می‌کند. هر دوره برای پاسخگویی به نیازهای سئوی شما طراحی شده است، بنابراین لازم نیست نگران درک نکردن موضوعات پیچیده باشید. می‌توانید سئو را به طور مؤثر و سریع یاد بگیرید، زیرا مربیان ما برای توضیح هر مشکل شما وقت می‌گذارند. وب آنجل فراتر از اصول اولیه، تاکتیک‌های پیشرفته‌تری مانند پیکربندی ابزارهای وب مستر و موارد دیگر را آموزش می‌دهد! با شرکت در این دوره آموزشی تمام ابزارهای مورد نیاز برای حضور آنلاین موفق را در اختیار دارید. همین امروز روی خودتان سرمایه گذاری کنید و با وب آنجل تسلط بر سئو را شروع کنید!

مقالات آموزشی وب آنجل

کتابخانه جامع مقالات ما یک نمای کلی جامع و به روز از اصول سئو مؤثر ارائه می‌دهد. از اصول اولیه مانند تحقیق کلمات کلیدی، بازاریابی محتوا و بهینه سازی برای دستگاه‌های تلفن همراه گرفته تا موضوعات پیشرفته‌تر مانند عوامل رتبه بندی جستجوی ارگانیک و تجزیه و تحلیل سئو تکنیکال، سئو داخلی و خارجی با آپدیت ها و بروزرسانی های مداوم و نکات آموزشی در حوزه دیجیتال مارکتینگ و ابزارها ی متنوع در این حوزه میباشد. مقالات ما به سبک حرفه‌ای توسط کارشناسان برجسته تحت مدیریت آقای حامد مهدی زاده مدیریت شرکت در این صنعت نوشته شده‌اند. می‌توانید با فرمت آموزشی آسان سئو روز، به سرعت در مورد چگونگی بهبود عملکرد کلی سئوی خود اطلاعات کسب کنید. با این مقالات آموزشی بیشترین بهره را از ابتکارات سئوی خود ببرید.

آموزش سئو از 0 تا 100 در وب آنجل

در این مقاله روش‌های آموزشی فراوانی رو در وب آنجل آکادمی میگم تا شما با استفاده از آنها بتوانید به صورت حرفه‌ای به سئو سایت خود بپردازید. بهتر شدن سئو موجب رسیدن به صفحه اول گوگل، جذب بیشتر کاربران و در نهایت فروش بیشتر و رشد کسب‌ و کار شما می‌شود.

از آنجایی که سئو نقش مهمی در دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی آنلاین دارد، در این مقاله به تمامی جنبه‌های سئو وردپرس پرداخته شده است. اما نگران نباشید 🙂 حتی اگر شما به جای وردپرس از یک سیستم مدیریت محتوای دیگر استفاده می‌کنید، باز هم این مقاله برای شما کاربردی خواهد بود. در این مقاله فرض بر این است که شما از افزونه یواست (Yoast SEO) استفاده می‌کنید.

افزونه یوست یا یواست یکی از بهترین افزونه‌های کاربردی برای سئو وردپرس است. در یک مقاله دیگر (آموزش افزونه Yoast از مبتدی تا حرفه‌ای) به صورت کامل به آموزش این افزونه مهم پرداخته‌ایم. با این حال، اگر از افزونه دیگری برای سئو سایت خود استفاده می‌کنید، همچنان بیشتر موارد گفته شده در این مقاله برای شما کاربردی خواهد بود.

در کل سئو چیه و چطور کار میکنه؟

سئو یا SEO مخفف کلمه Search Engine Optimization است. فارسی آن می شود: بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو.

بهینه سازی موتور جستجو که به اختصار سئو گفته می شود به کلیه فعالیت هایی اشاره دارد که با هدف ایجاد ترافیک طبیعی و با کیفیت برای وب سایت از طریق لیست جستجوی موتورهای جستجو صورت می گیرد. مقاله کامل سئو چیست رو در سئو روز بخونید.

تکنیک‌های پایه در سئو 

همان‌طورکه گفتیم، وردپرس یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا است. با این وجود، با انجام یکسری تنظیمات پایه‌ای و اجرای چند تکنیک ساده، می‌توانید وردپرس را به یک سیستم قدرتمند برای سئو تبدیل کنید.

آموزش بررسی سلامت سایت 

بهتر است قبل از ایجاد هر تغییری، ابتدا از سلامت ‌وب‌سایت خود مطمئن شوید. در واقع، وب‌سایت شما باید روی یک سرور (با نرم‌افزارهای آپدیت شده) در یک هاست با عملکرد عالی، به درستی اجرا ‌شود. بنابراین، باید موارد زیر را بررسی کنید:

برای بررسی سلامت سایت وردپرسی خود: می‌توانید به بخش Site Health در وردپرس مراجعه کنید. به علاوه، می‌توانید از افزونه Health Check استفاده کنید. این افزونه نیز اطلاعات مفید زیادی را به شما می‌دهد.

بررسی مناسب بودن هاست

هاست پیشنهادی برای وردپرس (طبق صفحه ملزومات فنی وردپرس) باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

البته امکان کار با ورژن‌های قدیمی نیز وجود دارد، اما توصیه نمی‌شود. هنگام بررسی سلامت سایت‌ خود، می‌توانید جزئیات فنی نصب را هم مشاهده کنید. به‌علاوه، اگر داشبورد ارائه دهنده هاست خود‌ را باز کنید، می‌توانید ببینید که از چه برنامه‌ای برای هاست استفاده می‌شود (استفاده از هاست اشتراکی و یا اختصاصی).

آپدیت کردن PHP به ورژن 7.4 یا بالاتر

بسیاری از سایت‌های وردپرسی هنوز هم با ورژن‌های قدیمی PHP کار می‌کنند. بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که حدود 25% از سایت‌ها هنوز با ورژن PHP در سری 5 کار می‌کنند. در حالی که ورژن 7.4 و بالاتر در دسترس است. استفاده از ورژن‌های قدیمی باعث می‌شود که بسیاری از قابلیت‌های ورژن‌های جدید را از دست بدهید. به‌علاوه، ورژن‌های قدیمی امنیت پایینی دارند و در حملات هکرها بسیار آسیب‌پذیر هستند. در واقع، آپدیت کردن ورژن PHP مزیت‌های زیادی دارد؛ ازجمله:

این ویژگی‌ها همان چیزهایی است که همه ما به دنبال آن هستیم. بنابراین، توصیه می‌کنیم اگر ورژن PHP شما قدیمی است، آن را آپدیت کنید.

مراحل آپدیت کردن PHP از طریق سی پنل:

سعی کنید (همیشه) از وب‌سایت خود نسخه پشتیبان (Backup) بگیرید. همچنین، همیشه در سایت خود از جدیدترین ورژن PHP استفاده کنید.

استفاده از SSL و HTTPS

از نظر تاریخی، استفاده از SSL (دریافت آدرس اینترنتی HTTPS و نماد قفل سبز در نوار URL مرورگر) کاملاً اختیاری بود. برخی از سایت‌ها به سطح امنیتی که SSL ارائه می‌دهد، نیازی ندارند. با این وجود، نصب گواهینامه SSL معتبر اجباری است. موتورهای جست‌وجو ممکن است سایت‌های بدون گواهینامه معتبر SSL را جریمه کنند (penalize) و/یا هشدارهایی را در نتایج جست‌وجو در کنار این سایت‌ها نمایش دهند.

همچنین، استفاده از پروتکل SSL برای جلوگیری از رهگیری اطلاعات توسط هکرها و افراد دیگر، بسیار کمک کننده است. به‌علاوه، بسیاری از تکنیک‌های جدید مربوط به سرعت و عملکرد سایت به یک گواهی‌نامه معتبر SSL/HTTPS نیاز دارند. توصیه می‌شود به خاطر بهبود رتبه و امنیت سایت حتماً از پروتکل SSL استفاده کنید

بررسی بخش "تنظیمات" ‌سایت

کمی وقت بگذارید و تمامی بخش‌های منوی تنظیمات وردپرس‌ را بررسی کنید. زیرا بسیاری از گزینه‌های موجود در بخش تنظیمات، روی سئو سایت تأثیرگذار است. یکی از قسمت‌هایی که به طور ویژه باید بررسی شود، بخش Reading تنظیمات‌ است. هنگام بررسی این قسمت باید مطمئن شوید که به طور تصادفی مانع ایندکس شدن محتواهای سایت توسط موتورهای جستجو نشده‌اید.

زیرا ایندکس نشدن مطالب موجب دیده نشدن محتواهای سایت می‌شود. به‌علاوه، مطمئن شوید که تنظیمات خواندن و نوشتن (Writing and Reading) به درستی نصب شده باشد. این قسمت دسته‌های پیش‌فرض‌ و مواردی که در صفحه اصلی سایت‌ نمایش داده می‌شود را کنترل می‌کند. همچنین، فراموش نکنید که در بخش عمومی (General) تنظیمات، یک برچسب قوی به سایت خود بدهید.

انتخاب ساختار مناسب برای پیوند یکتا (Permalink) صفحات

تنظیمات پیوند یکتای شما فرمت URLs پست‌ها و صفحات شما را تعریف می‌کند. در نتیجه، تأثیر چشمگیری در سئو وردپرس دارد. بنابراین، اگر درحال راه‌اندازی یک وب‌سایت جدید هستید، یکی از اولین کارهایی که باید انجام دهید بهینه‌سازی ساختار پیوند یکتا است. برای این کار در وردپرس به قسمت Settings مراجعه کرده و گزینه Permalinks را برای اعمال تغییرات انتخاب کنید.

اگر تنظیمات خود را از حالت پیش فرض تغییر ندهید، URL همه صفحات و پست‌ها، به طور مثال به صورت زیر هستند:

Seorooz.net/?p=123

اگرچه این شکل URL هم خوب است، اما؛ عالی نیست. زیرا ممکن است بر نحوه درک کیفیت و ارتباط محتوای صفحات توسط کاربران و موتورهای جست‌وجو تأثیر بدی بگذارد. با تغییر ساختار پیوند یکتا، مؤلفه‌ها، ترتیب و ساختار URLs وب‌سایت‌ تغییر می‌کند. انتخاب ساختار مناسب در زمان راه‌اندازی اولیه وب‌سایت‌ بسیار مهم است.

زیرا اگر بعداً بخواهید آن را تغییر دهید، ممکن است باعث بروز مشکلاتی در سئو سایت‌ شود. بنابراین، توصیه می‌کنیم با توجه به میزان اهمیتی که برای دسته‌بندی محتواهای سایت خود قائل هستید، از یکی از ساختارهای زیر استفاده کنید:

Seorooz.net/post-name/

یا

Seorooz.net/category/post-name/

برای اکثر سایت‌های وردپرسی هر کدام از ساختارهای بالا، کاملاً مناسب است. در ساختار اول، می‌توانید تنظیمات پیوند یکتا را به /%postname%/ تغییر دهید. همچنین، برای اضافه کردن دسته‌بندی می‌توانید “ساختار سفارشی یا Custom Structure” را انتخاب کنید و آن را به /%category%/%postname%/ تغییر دهید. اگر قبلاً پیوند یکتای‌ شما به صورت ?p= بوده، وردپرس از تمام ریدایرکت‌ها (redirects) مراقبت می‌کند. این موضوع زمانی که پیوند یکتای‌ خود را از /%postname%/ به /%category%/%postname%/ تغییر می‌دهید صدق می‌کند.

انتخاب نمایش آدرس سایت با www یا بدون www

در تنظیمات وردپرس و در بخش “عمومی یا General” کادر آدرس اینترنتی سایت وجود دارد. در این قسمت می‌توانید مشخص کنید که هنگام بالا آمدن وب‌سایت، آدرس اینترنتی شما با www یا (به سادگی و) بدون www نمایش داده شود. از آنجایی که هنوز تشخیص آدرس با www و بدون www یک وب‌سایت برای الگوریتم‌ها شناخته شده نیست، احتمال دارد آنها را در دو دامنه جداگانه شناسایی کند.

برای رفع این مشکل، یکی از این دو وضعیت را انتخاب کرده و یکی از آنها را روی دیگری ریدایرکت کنید. لازم به ذکر است که 2 نوع ریدایرکت وجود دارد:

  1. ریدایرکت 301 (پاسخ سرور، انتقال دائمی وب‌سایت به آدرس دیگر است)
  2. ریدایرکت 302 (پاسخ سرور، انتقال موقتی وب‌سایت به آدرس دیگر است)

https://webangel.marketing/www-effect-in-seo/

تکنیک‌های بهینه‌ سازی محتوا

شما باید به صورت منظم محتواهای ارزشمندی را در زمینه کسب‌وکار خود تولید کنید. مردم به دنبال مقالات هستند که جذاب و معتبر باشند. به علاوه، مقالات باید پاسخگوی صحیح تمامی سؤالات و خواسته‌های کاربران باشند. می‌توانید با استفاده از ایده‌های منحصربه‌فرد و برداشت‌های متفاوت از موضوعات خاص، به تولید محتواهای ارزشمند بپردازید.

البته تولید محتواها باید به شکل ساختاریافته انجام شود. همچنین، دسترسی به آنها ساده باشد. این کارها موجب افزایش ترافیک کمی و کیفی سایت شما می‌شود. در ضمن یک نکته از تجربیاتم رو در رابطه با تولید محتوا میگم :

پیدا کردن نیازها و خواسته‌های مخاطبین کسب‌وکار خود

قبل از تولید محتوا به این فکر کنید که مخاطبان شما به چه چیزی نیاز دارند. در واقع، فکر کنید برای تولید محتوا باید به دنبال چه عبارت‌های کلیدی باشید. زیرا هر یک از پست‌ها یا صفحات باید برای یک عبارت کلیدی ارزشمند بهینه‌سازی شود. اما چگونه بفهمیم که باید به دنبال چه کلمات و عبارات کلیدی باشیم؟! برای پاسخ به این سؤال باید درباره کلمات و عبارات کلیدی تحقیق کنید.

از خودتان سؤال کنید می‌خواهید برای چه عبارت‌هایی در نتایج جستجو رتبه بگیرید؟

اصلاً گرفتن رتبه برای این عبارات کلیدی واقع بینانه است؟

برای کمک در تولید محتوای خود، مقاله من در سئو روز با عنوان (معرفی ۱۲ افزونه وردپرس برای تولید محتوا) را حتما بخونید.

استفاده از عبارات کلیدی منحصر به‌ فرد و نیچ

فرض کنید یک وب‌سایت شیرینی‌پزی دارید که دستور پخت شیرینی‌های سنتی را در آن به اشتراک می‌گذارید. قطعاً تولید یک محتوا با موضوع “بهترین دستور پخت شیرینی سنتی” استراتژی خوبی نیست. زیرا این موضوع خیلی کلی است و رقابت زیادی برای آن وجود دارد. بنابراین، بهتر است به فکر پیدا کردن عبارات نیچ و منحصربه‌فرد خود باشید.

مثلاً: “دستور پخت پنکیک بدون شیر” یا “دستور پخت شیرینی نارگیلی در خانه”.

با تولید محتوا در زمینه‌های منحصر به‌ فرد، شما می‌توانید در آن حیطه متخصص شوید. به این ترتیب، می‌توانید محتوایی باکیفیت‌تر نسبت به رقبای خود تولید کنید؛ یک محتوای دقیق که جنبه‌های مختلف یک موضوع خاص را پوشش می‌دهد. توجه داشته باشید انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تنها از طریق جستجو در گوگل و نظر خودتان حاصل نمیشه.

بلکه ابزارهایی برای این کار وجود دارد که به شما در یافتن بهترین عبارت ها و پرجستجوترین واژه ها کمک میکنه. من بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی را در سئو روز به شما معرفی کردم که خود من برای برای رشد سایت مان از آن ها استفاده می کنم. برای این کار، باید روی عبارات کلیدی طولانی تمرکز کنید.

به طور مثال:

کلمه کلیدی: کیک ×

عبارت کلیدی: کیک کشمشی ×

عبارات کلیدی طولانی: نحوه پخت کیک یزدی بدون فر

عبارت کلیدی طولانی هم خاص‌تر هستند و هم گرفتن رتبه‌ از آنها آسان‌تر است. مخصوصاً اگر با عبارات سرچ شده توسط کاربران دقیقاً تطابق داشته باشد (اصطلاحاً exact match باشد). به‌علاوه، ضروری است که در مورد اطلاعاتی که مخاطبان می‌خواهند با جست‌وجوی یک عبارت خاص به دست آورند، فکر کنید. این موضوع را هدف جست‌وجو می‌نامند. در واقع، شما باید به کوئری‌های کاربران فکر کنید و متناسب با سؤالات آنها به تولید محتوا بپردازید.

تولید محتوای ارزشمند

بعد از پیدا کردن عبارات کلیدی، نوبت به نوشتن محتوا می‌رسد. برخی مواقع صحبت کردن درباره یک موضوع از انجام دادن آن آسان‌تر است. برای تبدیل ایده خود به محتوا، باید مراحل پیش‌نویس، نوشتن، ویرایش و بازنویسی را طی کنید.

تمام؛ حالا وقت آن است که محتوای خود را انتشار دهید…

بهینه‌سازی محتوا‌ها و صفحات سایت

توجه داشته باشید که محتواها باید هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو به راحتی قابل درک باشند. اولین مواردی که کاربران در صفحه نتایج جستجو و قبل از ورود به سایت شما با آن روبرو می‌شوند، عنوان کلی صفحه و توضیحات متای صفحه است. بنابراین، انتخاب یک عنوان جذاب و نوشتن توضیحات متای ارزشمند برای جذب کاربران بسیار ضروری است.

اولین مواردی که کاربران پس از ورود به سایت با آن روبرو می‌شوند، عنوان‌ها و زیرعنوان‌های محتوا و همچنین مقدمه محتوا است. بنابراین، انتخاب عنوان‌ها و زیرعنوان‌های کاربردی و همچنین نوشتن یک مقدمه جذاب برای نگهداشتن کاربران در سایت بسیار ضروری است.

در زمان نوشتن یا ویرایش محتواها، توجه به چند نکته به منظور بهبود سئو سایت ضروری است. از جمله این موارد می‌توان به: بهینه‌ سازی عنوان‌ صفحه، توضیحات متا، تیتر اصلی و زیر‌تیتر‌های محتواها، توزیع کلمات کلیدی در محتوا، URL صفحه و … اشاره کرد. همه این موارد باید منعکس ‌کننده موضوع محتوای شما باشند.

استفاده از هر عبارت کلیدی در یک محتوا

به عنوان یک اصل مهم به یاد داشته باشید که از هر عبارت کلیدی در بیش از یک صفحه استفاده نکنید. در غیر این صورت، خودتان رقیب خودتان می‌شوید و پدیده کنیبالیزیشن (Cannibalization) اتفاق می‌افتد. کنیبالیزیشن زمانی رخ می‌دهد که 2 صفحه از یک سایت، با یک عبارت کلیدی یکسان در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERPs) ظاهر ‌شود؛ این مسئله می‌توانند تأثیر منفی روی جایگاه سایت بگذارد.

توزیع مناسب عبارات کلیدی در هر محتوا

علاوه ‌بر این، هنگام محتوا نویسی، تمرکز اصلی شما باید روی موضوع اصلی صفحه‌ باشد. بنابراین، مطمئن شوید که این موضوع در قسمت ‌های مهم محتوای شما (مثل: URL، عنوان کلی صفحه، توضیحات متا، تیتر اصلی محتوا تگ هدینگ (هدینگ h1)، زیرتیتر‌ها (h2، h3، h4 و…)، مقدمه و همچنین در عنوان و تگ alt تصاویر) منعکس شده باشد.

در حقیقت، شما باید عبارات کلیدی محتوای خود را در این قسمت‌ها به کار ببرید. تمامی این موارد سیگنال ‌هایی هستند که نشان می‌دهند محتوای شما درباره چه موضوعی است. همیشه به یاد داشته باشید که محتوای خود را در ارتباط با موضوع اصلی که انتخاب کرده‌اید بنویسید یا ایجاد کنید. در این ‌صورت، به طور طبیعی باید چندین ‌بار از عبارات کلیدی اصلی در مقاله خود استفاده کنید.

اگر تکرار کردن عبارات کلیدی در مقاله برای شما دشوار است، شما باید روش دیگری را برای نوشتن درباره موضوع محتوا پیدا کنید. اما نباید در این کار زیاده‌روی شود. بنابراین، از بمباران محتوا به وسیله عبارات کلیدی پرهیز کنید. برای جلوگیری از تکرار بیش ‌از اندازه عبارات کلیدی، می‌توانید از مترادف آنها استفاده کنید.

مثلاً: موبایل – تلفن همراه- گوشی همراه.

موتورهای جستجو آنقدر باهوش هستند که تشخیص بدهند معانی آنها یکسان است. هممچنین برای بهینه کردن یک صفحه برای اصطلاحات مشابه و مرتبط، می‌توانید از عبارات کلیدی مرتبط استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر عبارت کلیدی شما “کیک یزدی” است، عبارت “شیرینی‌های سنتی استان یزد” می‌تواند عبارت کلیدی مرتبط خوبی باشد. این عبارت کلیدی دوم، اطلاعات بیشتری درباره موضوع‌ شما می‌دهد. همچنین با ایجاد پیوند به صفحات مشابه سایت، در پست شما انسجام خوبی ایجاد می‌کند.

بهینه ‌سازی پیوند یکتا (Permalink) صفحات

در بیشتر موارد، URL پست شما باید شامل عبارات کلیدی باشد. اینگونه با توجه به URL مشخص شود که صفحه شما درباره چه موضوعی است. درنتیجه، باید سعی کنید از پیوندهای یکتای کوتاه، توصیفی و واضح استفاده کنید و واژه‌های غیرضروری را در URLs قرار ندهید.

حروف اضافه (مثل: از، با، به، در، برای) و حروف ربط (مثل: و، تا، که، اما، اگر) را از پیوند یکتای صفحات حذف کنید. همچنین، علائم نگارشی مانند: نقطه، نقطه ‌ویرگول، ویرگول، دونقطه و … را از URLs حذف کنید. به علاوه، بین کلمات از خط تیره (Dash) استفاده کنید. اینگونه پیوند یکتای شما خواناتر شده و استفاده از آن آسان‌تر می‌شود.

از این تکنیک، مخصوصاً در پست‌هایی که عنوان‌های طولانی دارند استفاده کنید. نکاتی مهم درباره ساختار URL در سئو سایت رو بخونید. هنگام تغییر پیوند یکتای پست‌هایی که قبلاً منتشر کرده‌اید دقت زیادی داشته باشید. زیرا اگر کسی به این صفحه شما لینک داده باشد، تغییر URL می‌تواند باعث بروز مشکل شود.

حتی اگر وردپرس کاربران را به آدرس جدید ریدایرکت کند (مدیریت ریدایرکت در افزونه Yoast SEO Premium به طور خودکار این کار را انجام می‌دهد) باز هم تغییر در URL می‌تواند روی عملکرد تأثیرگذار باشد. نوشتن URLs به صورت فارسی و یا انگلیسی تفاوت چندانی ندارد و طبق گفته گوگل، خزنده‌های آنها از سایر زبان‌ها نیز پشتیبانی می‌کنند. در سایت‌های دو زبانه (مثلاً فارسی و انگلیسی) بهتر است URLs صفحات هر زبان، به همان زبان نوشته شود.

اضافه کردن داده‌های ساختاریافته یا کدهای اسکیما

استراکچردیتا یا Schema.org (داده های ساختاری) نوعی فرهنگ‌ لغت برای موتورهای جست‌وجو هستند. با توصیف محتوای خود بصورت کد، به سرعت می‌توانید مشخص کنید که هر قسمت از محتوا درباره چه چیزی است. همچنین می‌توانید نویسنده محتوا، سایتی که محتوا در آن نوشته شده و زمان انتشار آن را نیز نشان دهید.

به‌علاوه، اگر در مقاله شما دستورالعمل خاصی، بخش سؤالات متداول (FAQ) و یا نحوه استفاده (how-tos) وجود داشت، می‌توانید آنها را به موتورهای جست‌وجو نشان دهید. به این ترتیب موتورهای جست‌وجو درک بهتری از سایت شما پیدا می‌کنند. در نتیجه، استفاده از کدهای اسکیما باعث بهتر شدن رتبه سایت می‌شود.

در گذشته اضافه کردن داده‌های ساختار یافته به سایت‌ها کار دشواری بود. امروزه با استفاده از افزونه Yoast، به راحتی موتورهای جست‌وجوی کد ایجاد می‌شوند تا به طور خودکار وب‌سایت شما و ارتباط‌ های آن را درک کنند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در بخش SEO قسمت Search Appearance یکی از 2 گزینه زیر را فعال کنید. اگر یک وب سایت شخصی دارید گزینه Person و اگر سایت تجاری و یا حرفه‌ای دارید گزینه Organization را انتخاب کنید.

همچنین، لوگو صحیح را انتخاب یا آپلود کنید. کاربرد داده‌های ساختار یافته به همین‌جا ختم نمی‌شود. شما می‌توانید با کمک قالب‌های داده‌های ساختار یافته در افزونه یوآست، به سرعت انواع به خصوصی از صفحات محتوا را بسازید. این قالب‌ها در بخش ویرایش قالب قرار دارند و در حال حاضر دو نوع از آن وجود دارد: برای سؤالات متداول (FAQs) و نحوه استفاده (how-tos). این قالب‌ها علاوه‌ بر اینکه داده‌های ساختار یافته معتبری را در پس‌ زمینه تولید می‌کنند، به شما در ساخت محتوای بصری نیز کمک می‌کنند.

بهینه‌سازی ساختار سایت

منسجم بودن ساختار سایت به کاربران و موتورهای جست‌وجو کمک می‌کند تا در سایت شما بهتر پیمایش داشته باشند. علاوه‌براین، مهم‌ترین صفحات وب‌سایت‌ شما را مشخص می‌کند. یک ساختار سایت خوب 2 ویژگی دارد:

سازماندهی سایت

سازماندهی سایت به شما کمک می‌کند تا یک مسیر حرکت رفت و برگشتی مناسب را برای کاربران خود از صفحه اصلی وب‌سایت (homepage)‌ خود به سمت پست‌ها و صفحات خاص ایجاد کنید. اضافه کردن دسته‌ها و زیردسته‌ها باعث ایجاد نظم می‌شود. همیشه باید مطمئن شوید که صفحه اصلی سایت شما واضح باشد و حرکت در آن به راحتی انجام شود.

شلوغ کردن صفحه اصلی با آپشن‌های زیاد، درک سایت را دشوار می‌کند. با افزودن یک منوی ساده و بردکرامب (breadcrumbs)، به کاربران کمک می‌کنید تا تجربه بهتری در استفاده از سایت داشته باشند. به طور کلی، وب‌سایت شما باید به صورت ایده‌آل زیر سازماندهی شود:

لینک‌سازی داخلی

یکی از مهمترین فاکتورها در سئو ، لینک‌سازی داخلی است. لینک‌سازی بهتر است در درون متن و در بدنه آن انجام شود. به‌علاوه، لینک‌سازی داخلی باید بین صفحات مرتبط با هم انجام شود. لینک‌سازی داخلی، شبکه‌ای از صفحات را راه‌اندازی می‌کند که کاربران را به سمت مقالات مرتبط هدایت می‌کند. به‌علاوه، گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو با توجه به لینک‌های موجود در صفحه چگونگی ارتباط صفحات با یکدیگر را درک می‌کنند.

تعداد لینک‌های دریافتی یک صفحه، میزان اهمیت آن صفحه را مشخص می‌کند. در نتیجه، به محتواهای ارزشمند سایت خود بیشتر لینک بدهید. اینگونه به کاربران و موتورهای جست‌وجو در درک ستون‌های اصلی سایت خود کمک می‌کنید. نکته دیگر در لینک‌سازی داخلی این است که مطمئن شوید لینک‌ها در متن به صورت منطقی ایجاد شده باشند.

همچنین، همیشه از انکرتکست‌ هایی استفاده کنید که به صورت واضح صفحه‌ای که به آن لینک داده‌اید را توصیف کند. در نتیجه، با استفاده از انکرتکست مناسب به کاربران می‌گوید صفحه هدف در مورد چه چیزی است تا آنها بهتر بتوانند تصمیم خود را بگیرند که آن لینک را دنبال کنند یا خیر. سعی کنید لینک‌سازی داخلی را برای تمامی صفحات خود انجام دهید. ولی بخطر داشته باشید که از یک محتوا بیش از یک بار به یک صفحه خاص لینک ندهید.

مدیرت کردن دسته‌‌ها (categories) و برچسب‌ها (tags)

وردپرس برای ایجاد ساختار مناسب برای محتواهای شما 2 روش پیش‌فرض دارد:

  1. دسته‌ها
  2. برچسب‌ها

دسته‌ها، سلسله مراتب را به محتواها و موضوعات گروهی وب‌سایت اضافه می‌کنند.به عنوان مثال: برای یک وب‌سایت با موضوع شیرینی‌پزی، عبارت “کلوچه” می‌تواند یک دسته باشد. برچسب‌ها، سلسله مراتبی نیستند و می‌توانند برای توصیف جزئیات بیشتر پست‌های شما استفاده شوند. به عنوان مثال: “انواع مغزهای مورد استفاده در کلوچه” می‌تواند یک تگ باشد.

در زمان تنظیم ساختار سایت، چند دسته‌ اصلی انتخاب کنید. افزودن این دسته‌ها به منوی سایت ایده خوبی است. مخصوصاً اگر سایت شما فقط وبلاگ باشد. اما اگر یک وبلاگ و چند محصول دارید، ممکن است تنظیمات شما فرق داشته باشد. توجه داشته باشید که دسته‌‌های شما به یک اندازه باشند. اگر دسته‌بندی‌ها خیلی بزرگ شد، برای دسته‌ها زیردسته (subcategories) ایجاد کنید.

صفحات دسته‌های شما می‌توانند صفحات فرود (Landing Pages) خوبی باشند. مخصوصاً برای سایت‌هایی که کسب‌وکار اینترنتی (eCommerce) دارند. هنگام جست‌وجوی موضوعات مختلف توسط کاربران، برچسب‌ها راهنمای خیلی خوبی برای آنها هستند، اما اغلب از برچسب‌ها به درستی استفاده نمی‌شود. سعی کنید در استفاده از تگ‌ها زیاده‌روی نکنید و آنها را بیشتر از یکی دوبار به کار نبرید. به یاد داشته باشید هدف شما گروه‌بندی محتواها است، نه اینکه فقط توضیحاتی درمورد آن بدهید.

https://webangel.marketing/how-to-seo-shop-category/

https://webangel.marketing/optimize-site-categories/

مدیریت کردن صفحات بایگانی (archive pages)

اگر از دسته‌ها و برچسب‌ها استفاده می‌کنید، صفحات بایگانی به طور خودکار ایجاد می‌شوند. این صفحات حاوی لیستی از پست‌ها و صفحات در یک دسته یا تگ خاص هستند. علاوه‌بر دسته‌ها و تگ‌ها، صفحات بایگانی بر مبنای تاریخ بایگانی و نام نویسنده نیز وجود دارند. باید صفحات بایگانی خود را مدیریت کنید. در غیر این ‌صورت، ممکن است برای سئو سایت شما مشکل ایجاد شود.

در سایت شما صفحات بایگانی معنایی ندارند. بنابراین، نباید توسط موتورهای جست‌وجو ایندکس شوند و شما باید از این کار جلوگیری کنید. می‌توانید این کار را از طریق افزونه Yoast SEO و در بخش زیر انجام دهید:

SEO→Search Appearance

در این بخش می‌توانید گزینه‌های صفحه بایگانی را مشاهده کرده و آنها را مدیریت کنید.

صفحه بندی

اگر پست‌های زیادی دارید، بهتر است در ظاهر وعملکرد وب‌سایت تغییراتی بدهید تا صفحه‌بندی بهتری داشته باشید. یا متوجه شده‌اید که محتواهای خوب شما در اعماق سایت قرار گرفته و دسترسی کاربران و موتورهای جست‌وجو به آن دشوار شده است. برای این کار، شما می‌توانید عملکرد و صفحه‌بندی سایت خود را با سفارشی کردن، بهینه کنید. برای این منظور، ما استفاده از افزونه WP-PageNavi را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

بهینه کردن بردکرامب‌ها (Breadcrumbs)

بردکرامب‌ها لینک‌هایی هستند که معمولاً در بالا یا زیر “عنوان محتوای صفحه” قرار دارند و ساختار آنها مانند ساختار زیر است:

“خانه / آموزش سئو / آموزش پیشرفته سئو”

بردکرامب 2 کاربرد مهم دارد:

  1. به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی در سایت حرکت و پیمایش کنند.
  2. به موتورهای جست‌وجو اجازه می‌دهد تا ساختار سایت را بهتر درک کنند.

بردکرامب‌ها باید به صفحه اصلی و دسته‌ای که پست در آن قرار دارد لینک داده شود. اگر پست مورد نظر در چندین دسته باشد، باید یکی از آنها را انتخاب کنید. برای دریافت بردکرامب به منظور نمایش در صفحات خود، احتمالاً باید فایل‌های single.php و page.php را در تِم خود تطبیق دهید و کد مربوط به بردکرامب را از افزونه Yoast SEO وارد کنید. تنظیمات و دستورالعمل‌های مربوط به این قسمت را می‌توانید در بخش SEO→Search Appearance پیدا کنید.

مدیریت کردن نقشه سایتHTML یا XML

با استفاده از نقشه‌ سایت XML می‌توانید به گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو بگویید که سایت شما به روز شده است. افزونه WordPress SEO به طور خودکار نقشه‌ سایت XML را برای شما پیکربندی می‌کند. با این افزونه برای پست‌های مختلف خود از جمله تصاویر، نقشه سایت ایجاد می‌شود. برای وب‌سایت‌های بزرگتر یا پیچیده‌تر، بهتر است از نقشه سایت HTML استفاده شود. با این نقشه کاربرانتان می‌توانند به محتواهای عمیق‌تر و خاص‌تر دسترسی پیدا کنند.

بهینه کردن سرعت سایت

اگر سرعت سایت شما پایین باشد، کاربران ناامید می‌شوند. به این ترتیب تعامل ، نرخ تبدیل و یا بازدید مجدد آنها از سایت به طرز قابل توجهی کم می‌شود. این موضوع به نوبه خود امکان به اشتراک‌گذاری محتواها‌، لینک دادن به صفحات شما یا پیشنهاد کردن سایت شما به بقیه را کاهش می‌دهد. به طور خلاصه، سرعت فاکتور مهمی در سئو وردپرس است و نقش مهمی در تجربه کاربری (UX) دارد. بنابراین، عملکرد شما در این قسمت بسیار اهمیت دارد. مخصوصاً برای کاربرانی که با موبایل وارد سایت شما می‌شوند.

https://webangel.marketing/site-speed-training/

ارزیابی سرعت سایت

ارزیابی سرعت وب‌سایت کمی گیج کننده است. ابزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد که هر یک امتیازات مختلفی می‌دهند. حتی گاهی اوقات اطلاعات متناقضی ارائه می‌کنند. ابزارهای زیر از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت هستند:

https://webangel.marketing/top-site-speed-test-tools/

افزایش سرعت سایت

بعد از اینکه سرعت وب‌سایت خود را ارزیابی کردید و موانع شناسایی شد، نوبت به افزایش سرعت سایت می‌‌رسد. بهینه‌سازی سرعت سایت به خودی خود یک تخصص ویژه است. زیرا انتخاب بهترین تکنیک‌ها از سایتی به سایت دیگر و از موقعیتی به موقعیت دیگر فرق می‌کند. در برخی از سایت‌ها، با تغییر هاست یا استفاده از CDN، سرعت سایت افزایش پیدا می‌کند و در برخی سایت‌های دیگر، شاید بهترین روش ارزیابی مجدد افزونه‌ها یا تغییر در نحوه بارگذاری css و جاوا اسکریپت باشد.

ایمن کردن سایت 

وردپرس پرکاربردترین سیستم برای مدیریت وب‌سایت در جهان است. این موضوع خوبی است اما باعث شده وردپرس به یکی از اهداف اصلی هکرها تبدیل شود. هنگام راه‌اندازی یک سایت، سیستم از یک امنیت ابتدایی برخوردار است. اما اقداماتی وجود دارد که می‌توانید برای امنیت بیشتر سایت خود انجام دهید. ابتدا باید اطلاعات بخش ورود (Login) خود را قوی کنید. نام کاربری پیش‌فرض در وردپرس admin است که باید آن را تغییر دهید. همین موضوع درباره رمز عبور شما نیز صدق می‌کند. از پسوردی استفاده کنید که بیش از 20 کاراکتر داشته باشد. چند افزونه در وردپرس وجود دارد که برای ورود به سایت تأیید 2 مرحله‌ای ایجاد می‌کند. با افزودن این افزونه‌ها، امنیت سایت خود را قوی‌تر خواهید کرد.

تهیه نسخه پشتیبان (backups) به صورت منظم

مورد بعدی این است که به صورت منظم نسخه پشتیبان بگیرید. درصورتی‌که سایت شما هک یا با مشکلی روبرو شود، می‌توانید از نسخه پشتیبان استفاده کنید. در وردپرس طیف گسترده‌ای از گزینه‌های پشتیبان‌گیری برای انتخاب وجود دارد. در افزونه یوآست (Yoast)، می‌توانید از Blogvault برای تهیه نسخه پشتیبان استفاده کنید.

قوی کردن نصب و راه‌اندازی سایت

ابتدا باید یک شرکت معتبر و باکیفیت ارائه دهنده هاست را پیدا کنید و یک هاست خوب برای وب‌سایت وردپرسی خود تهیه کنید. البته اکثر هاست‌ها تمام تلاششان را برای امنیت سایت می‌کنند. با این وجود، ایمن‌سازی ورود، بر عهده خود شما است. ابزارهایی مانند کلود فلر (Cloudflare) کمک خوبی در این مورد هستند. قدم بعدی، محدود کردن تعداد دفعات تلاش برای ورود است. مثلاً پس از 5 بار ورود نادرست فرم ورود به سیستم بسته شود. با این کار نصب خود را در برابر حملات هکرها ایمن می‌کنید.

مورد بعدی استفاده از قالب‌ها و افزونه‌های باکیفیت و بروزرسانی آنها است. آپدیت کردن قالب و افزونه‌ها ممکن است مشکلات امنیتی را برطرف کنند. نکته مهم دیگر که باید بدانید این است که تنها به افراد مطمئن و کسانی که واقعاً نیاز است اجازه دسترسی سطح بالا را بدهید. در وردپرس نقش‌های مختلفی برای دسترسی افراد مختلف وجود دارد. نکته دیگر اینکه، هنگام نصب وردپرس کلیدهای امنیتی وردپرس (مثل: Authentication Keys and Salts) را تغییر دهید. مورد دیگر این است که مطمئن شوید فایل‌های تمپلیت شما از بک اند (backend) وردپرس قابل ویرایش نباشند. این کار را می‌توانید در → Editor Appearance انجام دهید.

نظارت روی اتفاقات سایت (همچون ورورد و خروج افراد به سیستم)

امنیت سایت یک روند ادامه‌دار است. هرگز از امنیت سایت خود غافل نشوید و تا جایی که امکان دارد آن را ایمن نگه دارید. اگر خودتان وقت یا تخصص کافی را برای این کار ندارید، می‌توانید بخشی از تأمین امنیت سایت خود را به شرکت‌های تخصصی امنیت شبکه بسپارید. اما اگر می‌خواهید شخصاً بر امنیت سایت نظارت داشته باشید می‌توانید وب‌سایت خود را به طور منظم با ابزارهای مختلف و یا با افزونه‌های کاربردی وردپرس زیر نظر داشته باشید.

علاوه‌براین، می‌توانید تمام مواردی که در سایت‌ اتفاق می‌افتد (از جمله تغییرات در فایل‌ها و ورود کاربران به سیستم) را ردیابی کنید. برای این کار هم چند افزونه وجود دارد. مانند: WP Security Audit Log. با انجام این کارها درصورت بروز مشکل امنیتی، می‌توانید منشأ آن را پیدا کنید و برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهید.

توجه ویژه به بهینه‌سازی سایت برای نمایش در موبایل

با توجه به آمارها طی سال‌های اخیر، کاربران برای ورود به اینترنت و استفاده از خدمات سایت‌های مختلف بیشتر از موبایل (نسبت به سایر وسایل) استفاده می‌کند. یعنی، اگر شما وب‌سایت خود را تنها برای کاربران لپ‌تاپ یا کامپیوتر بهینه‌سازی کنید، بخش عظیمی از مخاطبین را از دست می‌دهید. همچنین، با توجه علاقه بیشتر کاربران برای استفاده از موبایل، گوگل نیز با ارائه الگوریتم‌های جدید خود (همچون الگوریتم موبایل فرندلی) تأکید می‌کند که بهینه کردن سایت برای نسخه موبایلی یکی از فاکتورهای مهم در بهتر شدن رتبه سایت است.

البته این موضوع به سایت شما بستگی دارد و ممکن است آمار بازدیدکنندگان موبایلی سایت شما کم باشد. ابزار گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) می‌تواند آمار دقیق بازدیدکنندگان موبایلی سایت را به شما نشان دهد. بنابراین، شما باید توجه ویژه‌ای روی بهینه کردن سایت خود برای تلفن همراه داشته باشید.

اطمینان حاصل کردن نسبت به پشتیبانی سایت از کاربران موبایلی

بعد از اطمینان نسبت به بهینه بودن سرعت سایت، باید مطمئن شوید که سایت شما (یا بهتر بگوییم قالب سایت شما) برای نمایش در موبایل سازگار باشد. بررسی کنید که لینک‌ها خیلی بهم نزدیک نباشند. دکمه‌های مختلف به راحتی قابل کلیک باشند. فونت متناسب با اندازه صفحه موبایل باشد و سایز تصاویر شما خیلی بزرگ نباشد.

آنالیز و بهبود عملکرد سایت

برای داشتن یک استراتژی خوب در سئو وردپرس باید به فکر آنالیز سایت، گرفتن فیدبک و در نتیجه، بهبود عملکرد سئو سایت خود باشید. گوگل برای تحلیل و ارزیابی نتایج و شناسایی نقاط قوت و ضعف سایت وردپرسی شما، 2 ابزار ویژه و کاربردی را معرفی کرده است.

  • گوگل آنالیتیکس (google analytics) 

گوگل آنالتیکس برای تجزیه و تحلیل نتایج به کار می‌رود. در گوگل آنالتیکس می‌توانید اطلاعات مهمی در مورد کاربران خود به دست بیاورید.

برخی از کاربردهای گوگل آنالیتیکس:

در واقع، در گوگل آنالیتیکس می‌توانید رفتار بازدیدکنندگان را در وب‌سایت خود مشاهده کنید.

  • گوگل سرچ کنسول (google search console)

گوگل سرچ کنسول به تجزیه و تحلیل نحوه عملکرد سایت شما و پی بردن به اینکه کاربران چگونه سایت شما در گوگل پیدا می‌کنند، مربوط می‌شود.

برخی از کاربردهای گوگل سرچ کنسول:

سایر ابزارهای کاربردی برای آنالیز سایت

ابزارهای مفید دیگری نیز برای جمع‌آوری اطلاعات و یافتن فرصت وجود دارد. مهم نیست از چه ابزاری استفاده می‌کنید ولی بهتر است با ابزارهای مختلف کار کنید تا متوجه شوید کدام ابزار کاربرد بیشتری برای شما دارد. برخی از ابزارهایی که می‌توانید در کنار گوگل آنالتیکس و گوگل سرچ کنسول استفاده کنید عبارتند از:

البته ابزارهای کاربردی دیگری نیز وجود دارند که می‌توانید برای سئو بخش‌های مختلف سایت خود از آنها استفاده کنید. به همین خاطر، می‌توانید مقاله معرفی بیش از 40 ابزار رایگان سئو را در سئو روز بخوانید.

گسترش دادن خدمات و محصولات خود

شبکه‌های اجتماعی بهترین راه برای دستیابی به مخاطبان و بیشتر کردن تعدا آنها است. شما باید در شبکه‌های اجتماعی پرکاربر که مخاطبان بالقوه کسب‌وکار شما در آنها حضور دارند (مثل فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین)، فعالیت کنید. حضور و فعالیت در کانال‌های اشتراک‌گذاری ویدئو (همچون یوتیوب و آپارات) نیز تأثیر چشمگیری در تبلیغات برای سایت وردپرسی شما دارد.

ایجاد خبرنامه‌های ایمیلی

علاوه‌بر شبکه‌های اجتماعی، خبرنامه‌های دیجیتالی نیز ایده خوبی برای سرمایه‌گذاری است. اجازه دهید کاربران در خبرنامه شما عضو شوند. از این طریق کاربران می‌توانند از آخرین پست‌های وبلاگ شما و همچنین خبرهای مهم سایت آگاه شوند. لینک اشتراک در خبرنامه را در زیر پست‌ها یا قسمت‌های قابل مشاهده وب‌سایت خود قرار دهید. یا اینکه ثبت نام در آن را به وسیله پنجره‌های پاپ آپ تبلیغ کنید. به‌علاوه، خبرنامه شما باید به خوبی در موبایل قابل مشاهده باشد.

تقویت کردن محتواها

هر روز میلیون‌ها پست در فضای اینترنتی منتشر می‌شود. بنابراین، محتواهای شما ممکن است در دریای وسیعی از محتوا گم شود. برای اینکه محتوای شما پتانسیل لازم برای دیده شدن را داشته باشد، باید آن را تقویت کنید. اگر محتوای شما یونیک بوده و ساختار خوبی داشته باشد، احتمال یافتن مخاطبین جدید وجود دارد. به دنبال روش‌هایی فراتر از دسترسی ارگانیک خود باشید.

به طور مثال شاید تبلیغات در واتس اپ یا تلگرام روش خوبی برای دستیابی به مخاطبین جدید باشد؟ شبکه‌های اجتماعی فعلی خود را آنالیز کنید. مشخص کنید که با تمرکز روی کدام یک از این شبکه‌ها و کانال‌ها می‌توانید مخاطبان بیشتری را جذب کنید.

سخن پایانی

در این راهنما تلاش کردم تا تکنیک‌های فراوان و جذابی برای بهبود سئو سایت شما آموزش بدم. از سئو داخلی سایت گرفته تا سئو خارجی و سئو تکنیکال. در شرایط بسیار رقابتی فعلی اگر می‌خواهید جایگاه بهتری در نتایج جست‎‌وجو کسب کنید، باید نه تنها نکات گفته شده در این راهنما، بلکه نکات روز سئو را نیز در سایت خود اجرا کنید.

به‌علاوه، به عنوان یکی از مهمترین نکات توجه داشته باشید که همیشه محتواهای منحصربه‌فرد، مرجع و مفید تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که شما در حال رقابت برای گرفتن رتبه و جذب مخاطب با تمامی سایت‌ها و کسب‌وکارهایی هستید که در دنیا وجود دارد. بنابراین، باید سخت تلاش کنید.

این مطلب خلاصه ای از تکنیک ها برای آموزش سئو بود که باید میدونستید. در مقاله های زیر تک تک این ابزارها و نکات و المانها و در کل تمامی موارد رو از صفر تا صد زیر ذره بین خواهم برد و به شما آموزش خواهم داد. 😏

با وب آنجل همیشه به روز باشید…

جدیدترین تکنیک ها و رازهای سئو در بلاگ وب آنجل

پاسخ به بعضی از سوال های شما:
چرا باید سئو را یاد بگیریم؟

در عصر دنیای دیجیتال امروز داشتن اطلاعات کافی در زمینه سئو برای هر کسب و کاری مهم است و تمامی تجارت هایی که بخواهند دوام بیارند نیاز به یادگیری خواهند داشت.

همانطور که میدانید سئو زمانبر است! پس به تجارت های تازه کاری که قادر به تقبل هزینه های سئو یک وب سایت نمی باشند توصیه می کنیم که خودشان سئو را بیاموزند و همزمان با یادگیری هر نکته، سعی در پیاده سازی آن در وب سایت نمایند. این تجارت ها می توانند از کلاسهای آموزش سئو و یا از مقالات آموزشی سئو استفاده ببرند.

آموزش سئو ممکن است کمی طولانی باشد. البته این موضوع بستگی دارد به تلاش شما و میزان وقتی که برای آموزش آن می‌گذارید. تقریباً یادگیری مفاهیم ابتدایی سئو در حدود 1 تا 3 ماه زمان می‌خواهد و برای آموزش‌های پیشرفته‌ به 6 تا 12 ماه زمان نیاز است.

یادگیری و آموزش سئو، بدون انجام عملی امکان پذیر نیست!یعنی شما برای آموزش سئو باید حتما یک سایت تاسیس کنید یا روی سایت موجود، آموخته های خود را تست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست مطالب صفحه
وب آنجل
جستجو کردن