جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

آموزش سئو

در این مطلب آموزش سئو، به نکات و اصول اولیه سئو خواهم پرداخت و به شما یاد خواهم داد تا با این موارد بتونید به صورت رایگان سئو سایت خود را بهبود ببخشید. از نتایج سئو خود ناامید هستید؟ به شما یاد خواهم داد که چگونه سئو سایت خود را بهبود بخشید تا برند شما به دید، ترافیک و عملکرد کلی بیشتری دست یابد. ابتدا حتما مطمئن شوید که زیربنای ساختاری و فنی وب سایت شما محکم و بهینه است.

پخش ویدیو

راهنمای جامع سئو 2023

مقدمه

15 سال پیش، کسب و کار چندساله من در مدت زمان کوتاهی نابود شد. تقریباً تمام امید‌ها، آرزوها و برنامه‌های من برای آینده در عرض چند روز از بین رفت و از لحاظ مالی به چالش بسیار سختی دچار شدم. چندین ماه درمانده و ناامید گوشه خانه افتاده بودم تا به صورت کاملاً اتفاقی و به هنگام بازدید از صفحات یک وب‌سایت در زمینه قطعات سخت‌افزاری کامپیوتر، با بنر تبلیغاتی که در مورد سئو بود مواجه شدم. بعد از انجام چند جستجوی ساده فهمیدم که سئو راجع‌به چیست و تصمیم گرفتم که با توجه به آینده روشن این کار، خودم را وقف انجامش کنم.

14 سال پیش، تقریباً یک سال و اندی پس از ورشکستگی کامل، من اولین رتبه خود را در گوگل کسب کردم. کاش می‌توانستم این حس رضایت و خوشحالی که برای اولین بار داشتم را دوباره تجربه کنم. شاید من نتوانم دوباره مثل دفعه اولی که در گوگل رتبه گرفتم حس سرخوشی را داشته باشم، اما می‌توانم با این کتاب این حس را شما منتقل کنم. سئو زندگی من را تغییر داد، خیلی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتم. تماس‌های پی در پی و درگیری‌های شبانه روزی. حتی با وجود داشتن تیم ده نفره، باز هم گاهی اوقات فقط 4 ساعت برای خوابیدن در طول روز وقت پیدا می‌کردم. به لحاظ درآمدی روی ابرها بودیم. ما برای بسیاری از کسب و کارها از مغازه‌های کوچک گرفته تا هتل‌های زنجیره‌ای و برندهای غول‌پیکر صنعتی سئو انجام می‌دادیم.

خیلی از افراد به یادگیری سئو به چشم یک قله بلند فتح‌نشدنی نگاه می‌کنند. بسیاری از این افراد صاحبان مشاغل، بازاریابان اینترنتی و مدیران وب‌سایت‌های مختلف فناوری هستند. حقیقت اما این‌طور نیست. شاید این تصور به این دلیل ایجاد شده که دسته‌بندی و مرتب کردن اطلاعات جدید سئو بسیار سخت و طاقت‌فرساست. بروزرسانی‌های مداوم گوگل کار را برای افراد مبتدی سخت می‌کنند و به سختی می‌توانند اولویت انجام کارها را به درستی برنامه‌ریزی نمایند. من اینجا هستم که به شما بگویم سئو ساده است و می‌توانید با یادگیری آن، برای تمام صفحات مورد نیاز خود در گوگل رتبه بگیرید.

مهم‌ترین نکته برای داشتن کسب و کار بهتر و افزایش درآمد آنلاین، بروز نگه داشتن اطلاعات است. این اطلاعات شامل نحوه کار گوگل، استفاده از تکنیک‌های موثر و نوع پیاده‌سازی این تکنیک‌ها می‌شود. من در این کتاب قصد دارم نحوه عملکرد کنونی سئو را به بهترین شکل ممکن به شما نشان دهم. در این کتاب می‌توانید به جدیدترین تکنیک‌های سئو در سال 2023 دسترسی داشته باشید و با پیاده‌سازی آن‌ها در زمان و وقت خود صرفه جویی نمایید. نگران نباشید، اگر به تازگی با سئو آشنا شدید، بخش بزرگی از این مقاله که خلاصه ای از کتاب من است برای شماست. اگر می‌خواهید در بهینه‌سازی موتورهای جست‌و‌جو واقعاً موفق شوید، فوت‌های کوزه‌گری زیادی در اینجا وجود دارند که جای دیگر به شما نخواهند گفت و بدون آن‌ها نمی‌توانید رقبای خود را کنار بزنید.

فصل 1. مقدمه‌ای بر نحوه کار گوگل

هزاران وبلاگ‌نویس و روزنامه‌نگار مجلات و مقاله‌های مختلفی را در روز منتشر می‌کنند. طبقه‌بندی این اطلاعات و تایید صحت آن‌ها کار ساده‌ای نیست. علاوه بر این، وجود اطلاعات نادرست در وب‌سایت می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات شوند که عملکرد سایت را مختل خواهند کرد. نتیجه چه می‌شود؟ رتبه‌‎بندی سایت شما آسیب می‌بیند. بگذارید یک رازی را درباره وبلاگ‌نویس‌ها به شما بگویم. مقالاتی که درباره آخرین به روزرسانی‌های گوگل نوشته می‌شوند یا آن‌هایی که درباره تکنیک‌های سئو و نکات آن هستند؛ در بیشتر موارد توسط افرادی مانند کارآموزان و دستیاران نوشته می‌شوند. کار آن‌ها نوشتن مقالات است، بنابراین موارد خیلی کمی وجود دارند که واقعاً توسط متخصصان سئو نوشته شده باشند. چرا؟ چون متخصصان سئو معمولاً به طور مستمر درگیر کارهای دیگر مانند رتبه‌بندی در موتورهای جست‌وجو هستند.

آیا می‌توان از کسی که خودش هنوز این کار را یاد نگرفته، آموزش دید؟ قطعاً خیر. به همین دلیل است که باید همیشه سعی کنید که از بهترین منابع موجود بهره ببرید. البته در این مورد اشتباه نکنید، من واقعاً برای همه وبلاگ‌نویس‌ها احترام زیادی قائل هستم. خیلی از آن‌ها کارهای خود را عالی انجام می‌دهند و محتواهای بسیار با ارزشی برای خواندن تولید می‌کنند، موضوع این است که تعداد این افراد بسیار کم هستند و معمولاً زمان کافی برای آموزش دادن به شما را ندارند. در این فصل می‌خواهم تصورات رایج غلط در زمینه سئو را برای شما از بین ببرم. با خواندن این فصل دیگر به دام کتاب‌ها و استادهای نامناسب سئو نخواهید افتاد. قبل از انجام این کار اما، بهتر است درباره تاریخچه مختصری از گوگل اطلاعات کسب کنیم.

در همان سال‌های ابتدایی پس از تاسیس، یعنی تقریباً 20 سال قبل، لری پیج و سرگی برین گوگل را به عنوان یک موتور جست‌وجوی هوشمندتر معرفی کرده و تجربه‌ای بهتر را در زمینه پیمایش در شبکه جهانی وب به کاربران ارائه کردند. گوگل نتایج جست‌وجوی مرتبط‌تری را به نمایش گذاشت و توانست به بهترین شکل ممکن، به وعده‌هایش عمل کند. کاربران اینترنت حالا می‌توانستند به راحتی هر چیزی که را که به دنبالش بودند، تنها با چند کلیک بدست بیاورند.

طولی نکشید که مدیران باهوش وب‌سایت‌های مختلف توانستند با استفاده از ترفندهای کوچک زیرکانه به رتبه‌بندی بالاتری در گوگل دست پیدا کنند. وب‌مسترها متوجه شدند که با جمع کردن کلمات کلیدی بیشتر می‌توانند سایت خود را تقریباً برای هر کلمه یا عبارت در رتبه‌های برتر قرار دهند. حالا جنگ اصلی برای تعیین این که چه کسی می‌تواند کلمات کلیدی بیشتری در صفحات سایت خود جای دهد شروع شد. در این میان، هرزنامه‌نویس‌های زیرکی وجود داشتند که با استفاده از ترفندهای پیچیده و پنهان کردن کلمات کلیدی در صفحه، توانستند رتبه‌های بسیار خوبی برای خود کسب کنند.

گوگل چطور توانست وضعیت خود را به عنوان مرتبط‌ترین موتور جست‌وجو حفظ کند؟ آن هم با وجود این که کاربران هرزنامه‌های زیادی را در صفحه نتایج جست‌وجو می‌دیدند؟ این‌جا بود که اولین به روز رسانی گوگل منتشر شد. گوگل با اسم رمز “فلوریدا” بروزرسانی گسترده‌ای را منتشر کرد که می‌توانست از ارسال هرزنامه‌ها جلوگیری کرده و نتایج موثرتر و مرتبط‌تری به کاربران ارائه دهد.

به روزرسانی‌های گوگل و راز سربلند بیرون آمدن از آن‌ها

در طی 20 سال گذشته، رتبه‌بندی گوگل دائماً رقابتی‌تر شد. حالا همه می‌خواهند در گوگل بوده و رتبه مناسبی داشته باشند. گوگل همیشه می‌خواهد بهترین موتور جست‌وجوی دنیا باشد و برای حفظ جایگاه خود، محکوم به تکامل دائمی است. همیشه افرادی وجود دارند که هر طور شده می‌خواهند رتبه‌های بهتر کسب کنند و گوگل هم آماده است تا از استفاده از روش‌های غیرمجاز در این زمینه جلوگیری نماید.

Anchor Text (انکر تکست) یکی از مواردی است که می‌تواند در این زمینه کاربرد زیادی داشته باشد. انکر تکست متنی از صفحه است که به برخی لینک‌ها در یک صفحه بخصوص اشاره می‌کند. انکر تکست دارای حفره‌ای بود که اسمپرها از آن استفاده کرده و رتبه‌های بهتری در صفحه نتایج جستجو کسب کردند. طولی نکشید که گوگل در سال 2012 به از به روز رسانی جدید خود تحت عنوان “پنگوئن” رونمایی کرد.

این به روزرسانی وب‌سایت‌هایی را هدف می‌گرفت که از مقادیر مشکوکی از لینک‌ها برای یک انکر تکست استفاده می‌کردند. با این کار خیلی از کسب‌ و کارهایی که روی ترافیک ورودی از صفحه نتایج جستجو با این روش تمرکز کرده بودند، دچار افت شدیدی شدند. تصور گوگل این بود که تعداد بالای لینک به یک کلمه یا عبارت نمی‌تواند درست باشد و در نتیجه آن را به عنوان یک علامت واضح برای دستکاری در سیستم در نظر گرفت و بسیاری از سایت‌ها یک شبه تمام رتبه‌های خود را از دست دادند. اگر به تاریخچه به روزرسانی‌های گوگل توجه کنیم، دو درس ارزشمند می‌آموزیم.

  1. اگر می‌خواهید در صدر رتبه‌بندی گوگل باشید، همیشه سعی کنید فقط به یک تکنیک تکیه نکنید.
  2. همواره مطمئن شوید که استراتژی‌های موتور جستجوی خود را از روی بهترین شیوه‌های سئو پیاده‌سازی کرده‌اید.

قدرت، اعتماد، ارتباط و رفتار کاربر

احتمالاً با خیلی از استراتژی‌های سئو از قبل آشنا هستید و درباره آن‌ها چیزهای زیادی شنیده‌اید. گوگل از زمان راه‌اندازی شرکت در سال 1998 تا به امروز تکامل بسیار زیادی پیدا کرده است. اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل، طی گزارشی اعلام کرد که گوگل برای تعیین رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در نتایج جستجو بیشتر از 200 فاکتور را در نظر می‌گیرد. امروزه این عدد از 200 هم عبور کرده است. علاوه بر این، رفتار کاربران در وب‌سایت شما، میزان قابل اعتماد بودن شما، محبوبیت سایت، مرتبط بودن عناوین با کوئری‌های جستجوشده توسط کاربران و عمر صفحات سایت برای گوگل اهمیت بسیار زیادی دارد.

قدرت، اعتماد، ارتباط و رفتار کاربر

علاوه بر موارد گفته شده، سرعت بارگذاری سایت نیز روی رتبه‌بندی شما تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. با وجود تمام این موارد، آیا منظور ما این است که گرفتن رتبه‌های برتر در گوگل کار دشوار یا غیرممکنی است؟ کاملاً برعکس، با افزایش تعداد فاکتورهای رتبه‌دهی گوگل، می‌توانید از بعضی از آن‌ها به نفع خود استفاده کرده و از رقبا جلو بزنید. الگوریتم‌های گوگل بسیار پیچیده هستند، اما خوشبختانه لازم نیست برای بهبود رتبه سایت خود دانشمند باشید. اگر بدانید که چه مواردی را در اولویت قرار دهید، کارتان بسیار ساده‌تر خواهد بود. کافیست به این چهار اصل که در ادامه خواهیم گفت توجه کنید تا ببینید چگونه می‌توانید به راحتی از رقبای خود سبقت بگیرید.

بعضی از این اصول از سال‌های گذشته وجود داشته‌اند و برخی از آن‌ها نیز در دوران جدیدتری بوجود آمده‌اند. این چهار اصل به راحتی می‌توانند نحوه کارکرد گوگل را به طور کامل توضیح دهند. آن‌ها قوی‌ترین اهداف و استراتژی‌های سئو هستند که متخصصان سئو در حال استفاده از آن‌ها می‌باشند. این اصول عبارت‌اند از قدرت، اعتماد، ارتباط و رفتار کاربران.

  1. اعتماد

اعتماد همیشه بخش اصلی تغییرات اساسی گوگل و به روزرسانی‌های آن بوده و هست. سال‌هاست که گوگل سعی بر حذف وب‌سایت‌های غیرقابل اعتماد از صفحه نتایج جستجو را دارد تا بتواند سایت‌های با کیفیت و قابل اعتماد را در رتبه‌های برتر به نمایش بگذارد. اگر وب‌سایت شما محتوای قوی داشته باشد و از منابع معتبر بک لینک دریافت کند، احتمالاً به عنوان یک منبع قابل اعتماد در نظر گرفته شده و رتبه بهتری را کسب خواهد کرد. اگر وب‌سایت شما شامل ارائه مشخصات و اطلاعات تماس افراد حقیقی باشد، شانس این که گوگل آن را به عنوان یک وب‌سایت مورد اعتماد در نظر بگیرد بسیار بیشتر خواهد بود.

  1. قدرت و اعتبار

اعتبار قبلاً محبوب‌ترین استراتژی سئو بود. این روزها این فاکتور در کنار چند مورد دیگر، از قوی‌ترین و مهم‌ترین فاکتورها برای رتبه گرفتن محسوب می‌شود. قدرت معمولاً شبیه به یک بازی عددی است؛ مثلاً اگر سایت شما هزار دنبال کننده و بک لینک در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارد ولی رقبای شما فقط 50 دنبال کننده و بک لینک دارند، احتمالاً شما نسبت به بقیه رتبه بالاتری کسب خواهید کرد.

  1. ارتباط

گوگل به ارتباط محتوای وب‌سایت با کوئری‌های جستجوشده کاربران توجه کرده و وب‌سایت‌هایی که بیشترین ارتباط را با این موضوع داشته باشند، رتبه‌های برتر را کسب می‌کنند. به همین دلیل است که بسیاری از سایت‌ها برای یک سری از کلمات کلیدی، نمی‌توانند رتبه بهتری نسبت به ویکی‌پدیا دریافت کنند. شما می‌توانید از این موضوع به نفع خود استفاده کنید. مثلاً می‌توانید حجم محتوای خود را در زمینه مورد نظر افزایش دهید یا از تکنیک‌های سئوی درون صفحه‌ای که در فصل‌های بعدی به آن می‌پردازم برای ارائه محتوا در گوگل استفاده نمایید.

  1. رفتار کاربران

آیا کاربران وب‌سایت شما جذب محتوای آن می‌شوند؟ آیا کاربران خیلی سریع سایت شما را ترک می‌کنند؟ کافیست به همین دو مورد دقت کنید تا متوجه شوید که وب‌سایت شما تجربه کاربری مثبتی را برای مخاطب ایجاد می‌کند یا خیر. اگر بخواهم خیلی ساده در این باره توضیح دهم، باید بگویم که وب‌سایت‌هایی که تجربه کاربری بهتری ارائه می‌کنند، معمولاً رتبه‌های بالاتری هم می‌گیرند. رفتار و تجربه کاربران در سایت شما فاکتوری نسبتاً جدید است که در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین فاکتورها به حساب می‌آید. بنابراین شما هم می‌توانید با بهبود تجربه کاربری وب‌سایت خود از این مزیت در جهت بهبود رتبه‌بندی وب‌سایت استفاده نمایید.

رتبه‌بندی سایت‌ها توسط گوگل چطور انجام می‌شود؟ 10 عامل برتر رتبه‌بندی

شاید برای شما این سوال بوجود آمده باشد که آیا واقعاً می‌توانید عوامل دقیق رتبه‌بندی گوگل را پیدا کنید یا خیر؟ خوشبختانه باید بگویم که تعدادی از متخصصان جهانی سئو توانسته‌اند آن‌ها را کشف کرده و در اینترنت برای استفاده بقیه به اشتراک بگذارند. بسیاری از فاکتورهای رتبه‌بندی معمولاً در بازه‌های دو ساله دچار تغییر می‌شوند، اما اصلی‌ترین فاکتورها همیشه پابرجا خواهند ماند. در این‌جا لیست کوتاهی از قوی‌ترین عوامل حال حاضر را آورده‌ام تا بتوانید با توجه به آن‌ها، فعالیت‌های خود را به صورت هدفمندتر متمرکز کنید:

  • بازدیدهای مستقیم از وب‌سایت
  • نرخ کلیک
  • تعامل کاربران (تشکیل شده از زمان ماندن کاربر در وب‌سایت، صفحات مورد توجه کاربر در هر بار بازدید، نرخ پرش و …)
  • تعداد و کیفیت بک لینک‌ها
  • گواهی امنیت SSL نصب شده بر روی وب‌سایت مبتنی بر HTTPS
  • سرعت بارگزاری صفحات سایت
  • ارتباط محتوا با کوئری‌های جستجو و استفاده از کلمات کلیدی مناسب
  • قدرت و اقتدار برند
  • اندازه قلم در محتوای اصلی (معمولاً خیلی از افراد اندازه قلم بزرگ‌تر را ترجیح می‌دهند، چرا که قابلیت خوانده شدن و تعامل کاربری بهتری را فراهم می‌کند.)
  • تعداد تصاویر صفحات

اگر رقبای شما در موارد بالا از شما موفق‌تر هستند، به احتمال زیاد رتبه بهتری هم نسبت به شما دریافت خواهند کرد. این موارد را با دانشی که از آپدیت‌ها و الگوریتم‌های گوگل دارید ترکیب کنید تا بتوانید به نتایج باورنکردنی برسید. در فصل‌های آینده به شما خواهم گفت که برای بهینه‌سازی هر کدام از این موارد باید چه مراحلی را پشت سر بگذارید.

یادگیری ماشینی، جدیدترین فناوری گوگل برای نمایش نتایج جستجو

در اکتبر 2015، گوگل از یادگیری ماشینی به صورت یک الگوریتم با اسم رمز “رنک برین (Rank Brain)” پرده‌برداری کرد. این فناوری چه کار می‌کند؟ بیشتر از 15 درصد از کوئری‌هایی که در روز در گوگل جستجو می‌شوند، جدید هستند. (باورکردنی نیست، نه؟) گوگل با استفاده از یادگیری ماشینی می‌تواند مطمئن شود که حتی برای این کوئری‌های جدید هم مرتبط‌ترین و بهترین نتایج جستجو به کاربر نشان داده می‌شوند. گوگل به یک زبان ترجمه خوب نیاز دارد تا متوجه شود که مفهوم واقعی جستجوی کاربران مختلف با زبان‌های مختلف چه هستند و این‌جاست که RankBrain می‌تواند ارتباط بین کلمات را پیدا کرده و مفهوم واقعی جستجو را درک کند.

تصویر بالا را مشاهده کنید. کوئری جستجوشده “سریع‌ترین دونده” است و گوگل با استفاده از یادگیری ماشینی در اولین نتیجه یوسین بولت را که رکورد سریع‌ترین دونده تاریخ را دارد، نشان می‌دهد. از زمانی که رنک برین توسط گوگل در سال 2015 منتشر شد، این شرکت به تدریج هوش مصنوعی آن را تقویت و توسعه داده است. فناوری‌های جدید به گوگل کمک کردند که بتواند جستجو‌های پیچیده را بهتر درک کرده و نتایج مرتبط‌تری را به کاربران نشان دهد. تاثیر کلی این روندها بر روی کسب و کارهای مختلف قطعاً مثبت بوده و این امکان را به وب‌سایت‌های مختلف می‌دهد که بتوانند تجربه کاربری بهتری را برای مخاطب ایجاد کرده و در نتیجه آن رتبه‌های بهتری کسب کنند.

اولویت ایندکس گوشی‌های موبایل که بازی را به طور کامل تغییر می‌دهد

ایندکس اول موبایل (Mobile First Index) بعد از حدس و گمان‌های بسیار توسط جامعه سئو، به طور رسمی توسط گوگل منتشر شد. ابتدا بیایید نگاهی به متن رسمی گوگل درباره این آپدیت بیاندازیم.

«ایندکس اول موبایل به این معنیست که گوگل از نسخه موبایل وب‌سایت برای ایندکس و رتبه‌بندی استفاده کند. از آن‌جایی که در حال حاضر بیشتر کاربران از گوشی موبایل برای دسترسی به اینترنت و جستجوهای خود استفاده می‌کنند، وب‌سایت باید برای ایندکس و رتبه‌بندی‌های گوشی موبایل در اولویت قرار داده شود.»

گوگل در حال حاضر از نسخه‌های موبایل وب‌سایت‌ها استفاده می‌کند. منطقی هم هست، چرا که واقعاً اکثر کاربران با گوشی‌های خود از اینترنت استفاده کرده و جستجوهای خود را انجام می‌دهند. بیش از 70 درصد ترافیک وب‌سایت‌ها را تلفن‌های همراه تشکیل می‌دهند. خوشبختانه، راه‌حل‌های مناسبی در این زمینه وجود دارند که در بخش سئوی موبایل در فصل سئوی داخلی در مورد آن صحبت می‌کنم. سخنگوی گوگل، گری ایلیس می‌گوید:

«اگر شما یک وب‌سایت بهینه‌سازی شده برای موبایل داشته باشید، به راحتی می‌توانید رتبه بگیرید. چون محتوای سایت شما تقریباً مشابه با محتوای موبایل است و داده‌های ساختاریافته نیز با سایت دسکتاپ شما یکسان هستند.»

اگر وب‌سایت شما برای موبایل بهینه‌سازی شده باشد، به راحتی می‌توانید به کارهای خود رسیده و از زندگی لذت ببرید! موضوع این‌جاست که رقبای شما هم دست روی دست نمی‌گذارند. در بخش سئوی داخلی، درباره بهینه‌سازی سایت برای موبایل و راهکارهای جلو زدن از رقبا در این مورد بیشتر صحبت می‌کنیم.

چطور از بروزرسانی‌های گوگل جلوتر باشیم؟

همه می‌دانیم که گوگل هر چند وقت یکبار بروزرسانی جدیدی را منتشر می‌کند و همه را تحت تاثیر این اتفاق قرار می‌دهد. برای این که بتوانید سئوی خود را بهبود بخشیده و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنید، باید از بروزرسانی‌های گوگل پیش از انتشار مطلع باشید. معمولاً جامعه جهانی سئو پیش از انتشار آپدیت‌ها از این موضوع خبردار شده و از کارکنان گوگل در این مورد سوال می‌کنند. اگر می‌خواهید در سئو موفق باشید، این موضوع را خیلی جدی بگیرید.

فصل 2. تحقیق کلمات کلیدی

چرا کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارند؟ تحقیق کلمات کلیدی به دو دلیل مهم‌ترین مرحله سئو برای هر پروژه‌ای محسوب می‌شود.

تحقیق کلمات کلیدی

  • پیدا کردن کلمات کلیدی با ترافیک ورودی مناسب. در غیر این صورت ممکن است زمان خیلی زیادی را برای کلمات کلیدی صرف کنید که فایده‌ای برای شما ندارند.
  • پیدا کردن کلمات کلیدی ساده‌تر برای رتبه گرفتن در صفحه نتایج جستجو. اگر تحقیق کلمات کلیدی را انجام ندهید، ممکن است زمان و هزینه و تلاش زیادی را برای یک کلمه کلیدی سخت که رتبه گرفتن برای آن بسیار سخت است، صرف کنید.

در این فصل در مورد نحوه پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی و جلوگیری از اتلاف وقت در پیدا کردن بهترین نمونه‌ها صحبت می‌کنیم. ابتدا ببینیم که کلمه کلیدی دقیقاً به چه معنیست؟

کلمه کلیدی چیست؟

کلمه کلیدی عبارتی است که می‌خواهید وب‌سایت شما برای آن در نتایج جستجوی گوگل مشاهده شود. یک کلمه کلیدی ممکن است از یک کلمه یا ترکیبی از کلمات مختلف تشکیل شود. اکثر کلمات کلیدی تک کلمه‌ای برای رتبه گرفتن سخت‌تر از دیگران هستند. کلمات کلیدی خود دارای دسته‌بندی‌های مختلفی هستند که در ادامه می‌بینیم.

  • کلمات کلیدی سرفصل‌ها: کلمات کلیدی با یک یا دو کلمه، مثلاً فیلم‌های کلاسیک.
  • کلمات کلیدی طولانی (که به آن‌ها دم دراز هم گفته می‌شود): کلمات کلیدی با سه یا چند کلمه، مانند فیلم‌های کلاسیک آکیرا کوروساوا.
  • کلمات کلیدی ناوبری: کلمات کلیدی که برای مکان‌یابی یک برند یا وب‌سایت استفاده می‌شوند. مانند فیس‌بوک، یوتوب یا جی‌میل.
  • کلمات کلیدی اطلاعاتی: از این کلمات کلیدی برای پیدا کردن اطلاعات درباره یک موضوع بخصوص استفاده می‌شود. مانند کلمات کلیدی که از “چگونه …” یا “… چه چیزهایی هستند” تشکیل شده‌اند.
  • کلمات کلیدی تراکنش‌ها: از این کلمات کلیدی برای تراکنش و خرید استفاده می‌شود و معمولاً برای کاربرانی هستند که می‌خواهند از طریق گوگل خرید انجام دهند. مانند خرید آنلاین لباس.

در بسیاری از موارد هدف گرفتن کلمات کلیدی سرفصل یا ناوبری به دلیل رقابت شدید کار منطقی نیست و ارزش تلاش زیاد را ندارد. درست است که این کلمات کلیدی ترافیک ورودی بالایی دارند، اما اکثراً منجر به فروش محصول یا خدمات نمی‌شوند. کلمات کلیدی اطلاعاتی و تراکنشی برای سئو بسیار بهتر بوده و می‌توانند مشتریان بیشتری را همراه خود داشته باشند.

چگونه باید یک لیست بزرگ از کلمات کلیدی ایجاد کنیم؟

راه‌های زیادی برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب وجود دارند. قبل از این که کلمات کلیدی با ترافیک بالا را پیدا کنید، باید یک فهرست از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود تهیه کنید. فرض کنید یک مغازه فروش آنلاین لباس فوتبالی دارید، احتمالاً برخی از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار شما بدین صورت است:

  • خرید اینترنتی لباس فوتبال
  • فروشگاه اینترنتی لباس فوتبال در تهران

در عین حال، کلمات کلیدی هم در این زمینه وجود دارند که علی‌رغم تشابه با موارد بالا، به کسب و کار شما نامربوط هستند، مانند:

  • عکس لباس فوتبال
  • چگونه لباس فوتبال طراحی کنیم
  • تولیدکنندگان لباس فوتبال
  • نحوه طراحی لباس فوتبال

کلمات کلیدی نامرتبط فقط زمان، هزینه و انرژی شما را هدر داده و نمی‌توانند باعث افزایش فروش شما شوند. پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار یکی از ارکان اساسی بیزینس و سئوی شماست. در ادامه چند مورد از استراتژی‌های قدرتمند در این زمینه آورده‌ایم که می‌توانید برای ایجاد لیست خود از آن‌ها استفاده کنید.

  1. کلمات کلیدی رقبای خود را بدست بیاورید

یکی از بهترین کارها برای شروع تحقیق کلمه کلیدی، پیدا کردن کیووردهای رقباست. ابزارهای زیادی برای انجام این کار وجود دارند. کافیست با وارد کردن آدرس یک صفحه از سایت رقبا در این ابزارها، در عرض چند ثانیه لیستی از کلمات کلیدی که صفحه مورد نظر برای آن‌ها رتبه گرفته‌است را بدست بیاورید. در صورتی که کلمه کلیدی به کسب و کار شما هم مرتبط باشد، می‌توانید آن را در لیست خود وارد کنید.

Keyword Density Checker

https://www.seoreviewtools.com/keyword-density-checker/

این ابزار مفید و قدرتمند است، اما ابزار گزارش کلمات کلیدی ارگانیک Ahrefs نیز می‌تواند به شما در این زمینه کمک کند. این ابزار بهترین و پرترافیک‌ترین کلمات کلیدی رقبا را به شما نشان می‌دهد. برآوردهای این ابزار دقت خوبی دارد و می‌تواند یک منبع ارزشمند برای تحقیق کلمات کلیدی باشد. گزارش‌های این ابزار نسبت به ابزارهای دیگر بهتر و ارزشمندتر بوده ولی باید برای دسترسی به این اطلاعات مقداری هزینه کنید.

Ahrefs All in One SEO Toolset

https://www.seoreviewtools.com/keyword-density-checker/

  1. فهرست اصلی کلمات کلیدی را ایجاد کنید

رقبای شما همیشه دقیق و بی‌نقص نیستند. به همین دلیل، باید لیست بزرگی از کلمات کلیدی مناسب کسب و کار خود را ایجاد کرده و کلمات را به پیشوندها و پسوندها تقسیم نمایید. سپس می‌توانید آن‌ها را با استفاده از ابزار رایگان Mergewords فهرست‌بندی کنید.

Mergewords

http://mergewords.com/

پیشوند:

  • خرید
  • خرید آنلاین

کلمه میانی:

  • پیراهن فوتبالی
  • لباس‌های فوتبالی
  • کیت فوتبال

پسوند:

  • آنلاین
  • از کجا بخرم

کلمات کلیدی ترکیبی:

  • پیراهن فوتبال
  • لباس‌های فوتبال آنلاین
  • کیت فوتبالی
  • یونیفرم فوتبال آنلاین
  • خرید کیت فوتبال
  • خرید پیراهن و شورت فوتبالی
  • خرید لباس بارسلونا
  • خرید آنلاین کیت رئال مادرید
  • خرید ژاکت پاریس
  • از کجا می‌توانم کیت فوتبالی بخرم؟
  • از کجا لباس بارسلونا بخرم؟
  1. تحقیق و آنالیز جایگاه فعلی کسب و کار

با وجود 4.54 میلیارد کاربر فعال در اینترنت، صرف نظر از هر چیزی که می‌فروشید، خیلی از افراد ممکن است به کسب و کار شما علاقه‌مند باشند. سعی کنید چند صفحه در اینترنت باز کنید و در جوامع آنلاین مختلفی مانند اینستاگرام، هشتگ‌های توئیتر، فیسبوک، لینکدین و گروه‌های تلگرامی به دنبال طرفداران کسب و کار خود باشید. موضوعات پرطرفدار و سوالاتی که احتمال مطرح شدن مجدد دارند را تحت نظر داشته باشید. بهترین ایده برای پیدا کردن کلمات کلیدی، همین سوالاتی است که مشتریان احتمالی از شما دارند.

  1. استفاده از ابزارهای حرفه‌ای برای درک نیت جستجوی کاربران

پیدا کردن روندهای جستجو در فضای اینترنت و درک کامل آن‌ها موضوع ساده‌ای نیست. خوشبختانه، ابزارهایی برای انجام این کار وجود دارد که باید به لیست ابزارهای کاربردی خود در سئو اضافه کنید. ابزار Answer the Public به عنوان مثال، می‌تواند اینترنت را جستجو کرده و لیستی از سوالات مشتریان احتمالی درباره موضوعات مرتبط با کسب و کار شما را ارائه می‌دهد. این موارد با کلمات “چگونه”، “چطور”، “چرا” شروع شده و به کلمه کلیدی مورد نظر شما می‌رسد. این ابزار دارای یکی از بهترین پایگاه‌های داده از سوالاتی است که کاربران معمولاً از گوگل می‌پرسند.

یکی دیگر از ابزارهایی که در این زمینه به کمک شما می‌آید، Buzzsumo است. بعضی اوقات ایده‌ها قبل از این که در گوگل به میزان زیاد جستجو شوند، محبوبیت پیدا می‌کنند. می‌توانید با استفاده از این ابزار چنین ایده‌هایی را پیش از دستیابی همه به آن‌ها، پیدا کنید. Buzzsumo محتواهایی را نشان می‌دهند که در حال حاضر به صورت پیوسته در گوگل در حال گسترش هستند و شانس وایرال شدن در آینده را خواهند داشت.

پیدا کردن کلمات کلیدی افزایش‌دهنده ترافیک سایت

تا این مرحله باید توانسته باشید لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود ایجاد کنید. حالا نوبت به محاسبه میزان ترافیک ورودی آن‌ها داریم. اگر این کار را انجام ندهیم، ممکن است در آینده متوجه شویم که کلمات کلیدی بدون ترافیک را هدف گرفته‌ایم. متاسفانه گوگل در سال‌های اخیر دسترسی به داده‌های پشتیبان را محدودتر کرده است. کادر جستجوی گوگل، دو گزینه برای پیدا کردن حجم ترافیک کلمات کلیدی را پیش روی شما قرار می‌دهد. در صورتی که کمپین تبلیغاتی گوگل داشته باشید و برای اجرای آن هزینه پرداخت می‌کنید، می‌توانید به صورت رایگان و با استفاده از ابزار Keyword Planner به این اطلاعات دسترسی پیدا کنید.

در غیر این صورت، گزینه بعدی استفاده از یک ابزار تحقیق کلمه کلیدی پولی است، مانند Keywordtool.io. از آن‌جایی که گوگل داده‌های جستجو را برای ابزارهای رایگان در دسترس قرار نمی‌دهد، این ابزارها عملاً بلااستفاده شده و محکوم به استفاده از ابزارهای پولی هستیم. برای موفقیت در تحقیق کلمات کلیدی، به این ابزارها و اطلاعاتی که به شما ارائه می‌کنند، نیاز خواهیم داشت.

  1. برآورد اطلاعات ترافیک کلمات کلیدی با استفاده از برنامه‌ریز کلمات کلیدی گوگل

برای این که به تمام اطلاعات ترافیک ارائه شده توسط ابزار برنامه‌ریزی کلمات کلیدی Google Ads دسترسی داشته باشید، به یک کمپین تبلیغاتی گوگل ادز نیاز دارید و باید برای اجرای این کمپین هزینه کنید. اگر در حال حاضر توانایی انجام این کار را ندارید، وارد این ابزار شوید، روی قسمت Keyword Planner کلیک کنید و سپس وارد بخش Get Search Volume Data and Forecasts شوید. این‌جا کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید. سپس کشور ایران را انتخاب کرده و گزینه Get Started را انتخاب نمایید. بعد از این که کار به اتمام رسید، مقدار دقیق جستجوی کلمه کلیدی را مشاهده خواهید کرد. ما برای پیشرفت به اطلاعات جدید نیاز داریم و بدین صورت می‌توانیم بفهمیم که کدام کلمات کلیدی جستجوی بیشتر یا کمتری دارند.

  1. برآورد اطلاعات ترافیک کلمات کلیدی با ابزار پولی مانند KWFinder

اگر می‌خواهید ابزار تحقیق کلمه کلیدی با تمرکز بر روی سئوی قوی‌تری داشته باشید، این ابزار برای شماست. من این ابزار را به دلیل سادگی استفاده و کلمات کلیدی مرتبطی که ارائه می‌دهد، به دیگران ترجیح می‌دهم. برای استفاده از این ابزار یک حساب کاربری ایجاد کرده و منطقه مورد نظر خود را تعیین کنید. سپس ایده‌های کلمه کلیدی را وارد کنید تا تمامی اطلاعات ممکن در این باره را دریافت نمایید. با استفاده از این ابزار می‌توانید کلمات کلیدی که ترافیک قابل توجهی دارند را پیدا کرده و از زمان و انرژی خود به شکل بهینه‌تری استفاده نمایید.

چگونه کلمات کلیدی آسان را پیدا کنیم؟

پس الک کردن لیست بلندبالای کلمات کلیدی پیدا شده و انتخاب بهترین موارد از میان آن‌ها، نوبت به چک کردن میزان سختی کیووردها می‌رسد. فرض کنید یک مغازه کتاب‌فروشی دارید و می‌خواهید برای کلمه کلیدی “فروشگاه آنلاین کتاب” رتبه بگیرید. این یک کلمه کلیدی با حجم بسیار بالاست که رقابت برای گرفتن رتبه‌های برتر از وب‌سایت‌های قدر در این زمینه بسیار سخت است. شاید کلمه کلیدی مرتبط با این کیوورد وجود داشته باشد که رقابت خیلی کمتری داشته باشد، مثلاً “فروشگاه آنلاین کتاب‌های درسی”. اگر برای شروع کار این کلمه کلیدی را انتخاب کنید، احتمالاً می‌توانید برای آن رتبه خوبی بگیرید. بنابراین قدم اول این است که کلمات کلیدی را بر اساس میزان رقابتی بودن تفکیک کرده و بهتر است که با موارد ساده‌تر شروع کنید. محبوب‌ترین روش‌های انجام این کار به نظر من موارد زیر هستند.

  • فهرست خود را مرور کنید. به رتبه‌بندی‌ها توجه کنید و ببینید آیا صفحات کم کیفیت‌تر توانسته‌اند برای کلمه کلیدی مورد نظر در صفحه اول نتایج جستجو ظاهر شوند؟ با انجام این کار یک دیدگاه کلی از رقابت بازار را کسب خواهید کرد. با این وجود، باز هم به اطلاعات حقیقی و ثبت شده برای اطمینان نیاز دارید.
  • به تعداد نتایج موتور جستجو برای کلمه کلیدی مورد نظر نگاه کنید. پس از این که کلمه کلیدی مورد نظر خود را تایپ کردید، مقدار دقیق تعداد نتایج در زیر کادر جستجو توسط گوگل نمایش داده می‌شود. به این روش هم نمی‌توان به تنهایی اعتماد کرد و فقط می‌تواند دید کلی از سطح رقابت برای کلمه کلیدی را به شما نشان دهد.
  • می‌توانید از امتیاز رقابتی ابزار Google Ads Keyword Planner استفاده کنید. در این مورد خیلی وسوسه نشوید! بعضی از اوقات این موضوع به عنوان یک روش ساده برای رقابت سئو در کلمات کلیدی توصیه می‌شود، اما ممکن است برای بعضی از بلاگ‌ها کارایی نداشته باشد. امتیاز رقابتی که در ابزار تحقیق کلمه کلیدی گوگل ادز وجود دارد، فقط برای کمپین‌های تبلیغاتی خود گوگل ادز در نظر گرفته شده است. با این متریک می‌توانید تعداد تبلیغ‌کننده برای یک کلمه کلیدی بخصوص از طریق تبلیغات پولی را ببینید.
  • استفاده از ابزارهای تجزیه و تحلیل رقابتی مانند KWFinder که معمولاً بهترین و قابل اعتمادترین شیوه است. برای این که بتوانید مقدار شانس خود برای گرفتن رتبه‌های برتر برای یک کیوورد را بدانید، باید قدرت صفحه‌هایی که در حال حاضر بین 10 رتبه برتر هستند را بررسی کنید. KWFinder به شما در این کار کمک می‌کند. کافیست کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کرده و روی گزینه Check Difficulty کلیک نمایید. در این قسمت می‌توانید میزان دشواری کیوورد و آمار مرتبط با 10 رتبه برتر را مشاهده نمایید.
    از بین متریک‌هایی که این ابزار ارائه می‌کند؛ مهم‌ترین موارد قدرت دامنه، صفحه و لینک‌ها هستند. اگر سایت شما هنوز اعتبار و قدرت صفحات برتر را ندارد، جایی برای نگرانی نیست. اگر تمرکز شما بر روی بالا بردن اعتبار سایت است، می‌توانید روی ایجاد بک لینک‌ها تمرکز کرده و فعالیت خود در رسانه‌های اجتماعی را بیشتر کنید. با وارد کردن دامین سایت در ابزار Ahrefs Site Explorer می‌توانید اطلاعات خوبی در مورد سایت خود کسب کرده و اهدافی را برای رسیدن به موقعیت مد نظر خود تعیین نمایید.

Ahrefs – All-in One SEO Toolset

https://ahrefs.com/

اگر دانش تحقیق کلمه کلیدی را با قابلیت‌های این ابزار ترکیب کنید، می‌توانید برای کیووردهایی که ترافیک مناسب و در عین حال رقابت کمتری دارند، بهترین رتبه را کسب کنید. می‌توانید با استفاده از این ابزار کلمات کلیدی که رقبا از آن‌ها استفاده کرده‌اند را پیدا کرده و ترافیک تخمینی این کلمات را بدست بیاورید. حتی می‌توانید لینک‌های دریافتی رقبا و منبع آن‌ها را رصد کنید! البته لازم نیست حتماً خودتان را به این ابزار محدود کنید. هر متخصص سئو با توجه به ویژگی‌های ابزارهای مختلف و راحتی خود، یکی از آن‌ها را برای کار تحقیق کلمه کلیدی انتخاب می‌کند. پس از پایان این کتاب، باید بتوانید به راحتی تحقیق کلمه کلیدی را انجام دهید. علاوه بر موارد گفته شده در این فصل، نکاتی در قسمت چک لیست رایگان سئو در آخر کتاب وجود دارند که فرآیند و ساختار کلی کیوورد ریسرچ را به شما نشان خواهند داد.

فصل 3. سئوی داخل صفحه. چگونه به گوگل اجازه دهیم وبسایت ما را ببیند؟

باید مشخص کنید که صفحه شما دقیقاً راجع‌به چه موضوعی صحبت می‌کند. سئوی درون صفحه فرآیندی است که در طی آن درک محتوای وب‌سایت را برای موتورهای جستجو ساده می‌کنیم. سئوی درون صفحه‌ای اهمیت بسیار زیادی دارد.

سئوی درون صفحه شامل موارد زیر می‌شود:

  1. اطمینان از قابل مشاهده بودن محتوای وبسایت برای موتورهای جست‌وجو.
  2. مطمئن شدن از عدم مسدود شدن موتور جستجو برای مشاهده سایت.
  3. اطمینان حاصل کردن از این که موتورهای جست‌وجو کلمات کلیدی مورد نظرتان را پیدا می‌کنند.
  4. مطمئن شوید که بازدید کننده‌های وبسایت تجربه کاربری خوبی دارند.

اگر تجربه کار با وب‌سایت‌ها را داشته باشید، می‌توانید اکثر کارهای سئوی درون صفحه‌ای را خودتان انجام دهید. اگر علاقه‌ای به بحث‌های فنی مرتبط با این کار ندارید، توجه داشته باشید که در ادامه این فصل درباره موضوعات فنی زیادی صحبت می‌کنیم و شاید پس از خواندن آن‌ها بتوانید تصمیم بهتری بگیرید. برای کسب رتبه خوب در گوگل، باید تا انتهای این فصل همراه ما باشید. البته همیشه می‌توانید یک طراح وب‌سایت یا توسعه‌دهنده وب را برای انجام این کارها استخدام نمایید، اما در هر صورت باید بدانید که پروسه به چه صورت انجام می‌شود و چه اتفاقی در حال رخ دادن است. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید وب‌سایت خود را برای شناسایی بهتر توسط موتورهای جستجو بهینه کنید.

1. URLهای مناسب برای موتورهای جست‌وجو

آیا تابحال صفحه وبی را دیده‌اید که URLآن شبیه نمونه زیر باشد؟

https://www.examplesite.com/~articlepage21/post-entry321.asp?q=3

می‌بینید که چه ساختار شلوغ و آشفته‌ای دارد؟

این نوع از URLها خیلی راحت می‌توانند باعث سردرگمی موتورهای جست‌وجو و بازدیدکننده‌های وبسایت‌ها شوند. بهتر است URLهای تمیزتری داشته باشیم که برای موتورهای جست‌وجو و کاربران مناسب‌تر باشند.

مانند این لینک:

https://www.examplesite.com/football-jerseys

می‌بینید؟ این نمونه خیلی بهتر است.

کافی است نگاهی اجمالی به نتایج موتور جستجوی گوگل بیاندازید. می‌بینید که اکثر وب‌سایت‌های برتر URLهای مناسبی دارند که به راحتی توسط گوگل خوانده می‌شوند. بیشتر سیستم‌هایی که برای مدیریت محتوای وب‌سایت‌ها استفاده می‌شوند، URLهای سازگار با موتورهای جستجو دارند و کافی است این گزینه را در قسمت تنظیمات آن‌ها فعال نمایید. اگر شما هم چنین URLهای نامناسبی در وب‌سایت خود دارید، از کدنویس خود بخواهید که این مشکل را برای‌تان رفع کند.

2. ناوبری داخلی

در پیاده‌سازی ساختار ناوبری وب‌سایت هیچ محدودیتی وجود ندارد. این بی‌قانونی می‌تواند یک موهبت و گاهی اوقات یک دردسر تلقی شود. چون شاید باعث شود که بعضی از کاربران مجبور شوند قبل از دسترسی به وب‌سایت شما، یک انیمیشن معرفی ببینند. این موضوع منجر به سخت شدن کار برای کاربر و موتورهای جستجو می‌شود. بعضی از وب‌سایت‌ها اما، با درست کردن یک منو در قسمت بالای صفحه کار را ساده‌تر می‌کنند و این امر امروزه تقریباً به یک استاندارد صنعتی برای وب‌سایت‌ها تبدیل شده است. اگر می‌خواهید از روش‌های خلاقانه دیگری استفاده کنید، باید بدانید که همیشه این احتمال وجود دارد که کار برای موتور جستجو سخت شود. به عنوان یک قانون کلی، بدانید که ساده‌تر کردن پروسه برای کاربران، کار را برای گوگل هم ساده‌تر می‌کند.

نکته مهم‌تر این است که ناوبری وب‌سایت باید حتماً از لینک‌های متنی حقیقی ساخته شده باشد، نه تصاویر. اگر در حال حاضر ناوبری وب‌سایت شما از تصاویر تشکیل شده است، سریع‌تر آن‌را به متن تغییر دهید! اگر ناوبری متنی نداشته باشید، صفحات سایت شما دیگر برای گوگل قابل خواندن نخواهند بود. برای این که بتوانید سئوی خود را بهبود دهید، لینک‌هایی را به صفحات سایت اضافه کنید که می‌خواهید موتورهای جستجو و کاربران سایت آن‌ها را در صفحه اصلی ببینند. با قرار دادن این لینک‌ها در صفحه اصلی، ربات‌های موتور جستجوی گوگل می‌توانند به راحتی سایت شما را پیدا کرده و متوجه می‌شوند که کدام صفحات در وب‌سایت قرار دارند.

3. چگونه می‌توانید کاری کنید که گوگل کلمات کلیدی مورد نظر شما را انتخاب کند؟

وقتی حرف از بهینه‌سازی کلمات کلیدی وب‌سایت می‌شود، تصورات نادرست زیادی درباره کاری که باید انجام دهید وجود دارد که باید از آن‌ها اجتناب نمایید. بعضی از وبلاگ‌نویس‌ها که معتقدند اصلاً نباید کلمات کلیدی را در صفحه مورد نظر خود بگذارید! ممکن است نیت آن‌ها از این کار بد نباشد، اما این سطح از نگرانی در مورد هرزنامه‌های گوگل هم اغراق‌آمیز است. نداشتن کلمات کلیدی در صفحه مورد نظر برای گوگل مشکل‌ساز است و در نتیجه آن رتبه‌بندی شما هم دچار مشکل خواهد شد. مثلاً فرض کنید که یک کاربر کلمه کلیدی «قطعات پژو 206» را جستجو می‌کند اما صفحاتی برای وی نشان داده می‌شوند که هیچ ربطی به قطعات پژو 206 ندارند. گوگل باید بتواند کلمات کلیدی صفحه شما را تشخیص داده و آن‌ها را در نشان دادن نتایج جستجو لحاظ کند. بهترین روش برای انجام این کار، نوشتن محتوا حول محور کلمات کلیدی اصلی است. به این مثال توجه کنید:

« به فروشگاه کیت‌های فوتبالی خوش آمدید. در اینجا ما تعداد زیادی از کیت‌های فوتبالی داریم. این کیت‌ها در انواع مختلف زنانه، مردانه، مناسب کودکان و موارد دیگر موجود هستند.»

به نظر من متن این صفحه اصلاً نباید به این شکل باشد. این رویکرد ممکن است 10 سال پیش جواب داده باشد، اما در حال حاضر این‌طور نیست. کلمه کلیدی باید به صورت طبیعی در صفحه شما نشان داده شود. فاصله گرفتن از روش‌های صحیح انجام این کار موجب فعال شدن فیلترهای اسپم در موتورهای جستجو شود. سعی کنید از یک کلمه کلیدی به طور طبیعی و به میزان مناسب در سراسر محتوای خود استفاده کنید. در مرحله بعدی، باید مطمئن شوید که تعداد انگشت‌شماری از کلمات کلیدی LSI در صفحات شما وجود دارند. LSI مخفف عبارت Latent Semantic Indexing است.

گوگل تصور می‌کند که اگر وب‌سایت شما دارای کلمات کلیدی مرتبط با عبارات اصلی باشد، آن صفحه به طور طبیعی نوشته شده و کیفیت بالاتری دارد. برای این که بتوانید صفحه خود را به شیوه صحیح بهینه‌سازی کنید، باید کلمات کلیدی اصلی و کلیدواژه‌های مرتبط با آن‌ها را در صفحه قرار دهید. دو یا سه کلمه کلیدی مرتبط با کلمه کلیدی اصلی را پیدا کرده و هر کدام از آن‌ها را یک یا دوبار در صفحه تکرار نمایید. LSIGraph یک ابزار عالی برای پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط با کلمات کلیدی اصلی شماست که بر اساس استانداردهای گوگل تنظیم شده است. بهتر است از این ابزار و همچنین تحقیق کیووردها برای تنظیم لیستی از مرتبط‌ترین کیووردهای ثانویه استفاده نمایید.

LSIGraph– Free

https://lsigraph.com/

مناطقی که می‌توانید کلمات کلیدی خود را در آن قرار دهید شامل موارد زیر هستند:

– توضیحات و برچسب‌های عناوین متا

– متن انکر (anchor text) ناوبری

– برچسب‌های عناوین انکر ناوبری

– سرفصل‌ها (برچسب‌های h1، h2، h3 و h4)

– متن محتوا

– متون بولد شده و ایتالیک

– لینک‌های داخلی در محتوا

– نام فایل تصویر، تگ alt تصویر و برچسب عناوین تصویر

– نام فایل ویدئویی و عنوان ویدئو

4. چگونه افراد بیشتری روی وبسایت شما کلیک کنند؟

رازهای سئو و متاتگ‌ها به عنوان کدهای مرموزی که متخصصان سئو با آن‌ها کار می‌کنند به طور گسترده‌ای با هم اشتباه گرفته می‌شوند. لازم است بدانید که عملکرد متاتگ‌ها در واقعیت خیلی ساده است. متا تگ‌ها در واقع روی قسمت‌هایی از کدها قرار دارند که نحوه نمایش وب‌سایت شما را در گوگل کنترل می‌کنند. اگر متاتگ‌های خود را پر نکرده باشید، گوگل به صورت پیشفرض از متن وب‌سایت‌تان برای ایجاد فهرست جستجوی شما استفاده می‌کند و این اتفاقی است که نباید اجازه رخ دادنش را بدهید. مطمئن شوید که این برچسب‌ها را به طور صحیح و کامل پر کنید تا کاربران بیشتری را به سمت سایت خود هدایت نمایید. در این قسمت، چند مثال از متاتگ‌ها برای شما قرار دادیم تا بتوانید این موضوع را بهتر درک نمایید.

<title>Paul’s Football Jerseys</title>
<meta description=”Buy Football jerseys online. Wide range of colors and sizes.
Free delivery and free returns. We accept international orders!”/>
<meta name=”robots” content=”noodp, noydir”/>

در این مثال، نحوه نشان داده شدن صفحه متا تگ بالا در نتایج جستجوی گوگل را می‌بینید.

Paul’s Football Jerseys
Buy Paul’s Football jerseys online. Wide range of colors and sizes. Free delivery
and free returns. We accept international orders!
http://www.yoursite.com/

همانطور که دیدید موضوع خیلی ساده است.

برچسب‌های عنوان یک محدودیت 70 کاراکتری در گوگل دارند. اگر بیشتر از این تعداد استفاده کنید، به احتمال زیاد گوگل آن را در نتایج جستجو کوچک‌تر می‌کند. تگ توضیحات متا محدودیت تقریبی 155 کاراکتری دارند. در نتیجه اگر تگ عنوان شما بیشتر از این میزان شود گوگل حجم آن را کاهش خواهد داد. آخرین به روزرسانی‌های تگ متا در ربات‌ها، به گوگل نشان می‌دهد که می‌خواهید نحوه نمایش لیست خود در نتایج جستجو را کنترل نمایید. هر چند بعید به نظر می‌رسد، اما توجه داشته باشید که ممکن است گوگل تگ‌های شما را نادیده گرفته و به جای آن‌ها از دایرکتوری‌هایی مثل Open Directory Project یا Yahoo Directory استفاده کند. برای این که بتوانید این تگ‌ها را در وب‌سایت خود تغییر دهید سه گزینه پیش رو دارید:

  1. از نرم افزاری که وبسایت بر پایه آن ساخته شده، استفاده کنید. خیلی از این نرم‌افزارها گزینه‌ای برای تغییر این برچسب‌ها دارند. ولی باز هم اگر این گزینه را مشاهده نکردید، ممکن است برای تغییر این تگ‌ها نیاز به نصب افزونه‌های سئو داشته باشید.
  2. با طراح و یا توسعه دهنده وب خود صحبت کنید تا متا تگ‌های شما را به صورت دستی تغییر دهد.
  3. اگر با تکنولوژی‌های این عرصه آشنا هستید و HTML را به خوبی می‌شناسید، می‌توانید خودتان تگ‌ها را در کدها تغییر دهید.

 

من سعی کردم که تمامی مطالب ارائه شده در این کتاب تا حد ممکن ساده و قابل فهم باشد. فرقی نمی‌کند که چقدر در سئو مهارت دارید، این کتاب باعث می‌شود که بر روی آن سلطه پیدا کنید. روش‌های جدید بازاریابی سئو، راه‌حل‌های مشکلات رایج فنی و ابزارها و منابع جدید همه مواردی هستند که در این کتاب برای بهبود مهارت‌های شما وجود خواهند داشت. سعی کرده‌ام تا همه این موارد را در یک قالب به روز و خوانا بنویسم تا خواندن این کتاب برای شما سخت نباشد. امیدوارم که از این کتاب لذت ببرید چرا که قطعاً بدرد شما خواهد خورد. 

نسخه کامل این مقاله را که بیش از 40 هزار کلمه به صورت کاملا مفهوی و صریح و کامل است را در یک فایل pdf میتوانید در زیر دانلود کنید و به یک متخصص تبدیل شوید.

دوستانت رو با اشتراک گذاری این صفحه مطلع کن 💖❤️

از تماس با وب آنجل پشیمان نخواهید شد

وب آنجل در شبکه های اجتماعی

لیست مطالب صفحه
وب آنجل
جستجو کردن